ALTINYILDIZ CLASSİCS 4’NCÜ ISPARTA’NIN ENLERİ HALK OYLAMASI BAŞLIYOR

GÜNDEM 21.02.2020 - 14:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2718+ kez okundu.
 

ALTINYILDIZ CLASSİCS 4’NCÜ ISPARTA’NIN ENLERİ HALK OYLAMASI BAŞLIYOR

ALTINYILDIZ CLASSİCS 4’NCÜ ISPARTA’NIN ENLERİ HALK OYLAMASI BAŞLIYOR
  Altınyıldız Classics 4’ncü Isparta’nın Enleri Halk Oylaması Başlıyor Altınyıldız Classics 4’ncü En Isparta - Isparta’nın Enleri Halk Oylaması 24 Şubat Pazartesi günü saat 12:00’de başlıyor. www.enisparta.com internet adresi üzerinden yapılacak oylamada 18 kategoride birçok dal oylanacak. Oylama facebook ID girişi üzerinden 11 Mart Çarşamba günü saat 12:00’a kadar yapılabilecek. 18 kategorinin yer aldığı oylamada her kullanıcı tüm kategorilerde yalnızca 1oy kullanabilecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da proje kapsamında 18 kategoride birinci gelenlerin yanı sıra Toplumsal Katkı, Onur Ödülleri ve Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü de sahibini bulacak. Ödül töreni 28 Mart Cumartesi günü saat 21:00’de Barida Hotel’s Gül Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ödül töreninin sunusu ise ünlü şair ve sunucu Uğur Arslan olacak. Törende katılımcıları çeşitli sürpriz etkinliklerde bekliyor olacak. Öte yandan En Isparta - Isparta’nın Enleri ödül töreni televizyondan da canlı olarak yayınlanacak.   www.enisparta.com/
ALTINYILDIZ CLASSİCS 4’NCÜ ISPARTA’NIN ENLERİ HALK OYLAMASI BAŞLIYOR

 

Altınyıldız Classics 4’ncü Isparta’nın Enleri Halk Oylaması Başlıyor

Altınyıldız Classics 4’ncü En Isparta - Isparta’nın Enleri Halk Oylaması 24 Şubat Pazartesi günü saat 12:00’de başlıyor.

www.enisparta.com internet adresi üzerinden yapılacak oylamada 18 kategoride birçok dal oylanacak.

Oylama facebook ID girişi üzerinden 11 Mart Çarşamba günü saat 12:00’a kadar yapılabilecek.

18 kategorinin yer aldığı oylamada her kullanıcı tüm kategorilerde yalnızca 1oy kullanabilecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da proje kapsamında 18 kategoride birinci gelenlerin yanı sıra Toplumsal Katkı, Onur Ödülleri ve Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü de sahibini bulacak.

Ödül töreni 28 Mart Cumartesi günü saat 21:00’de Barida Hotel’s Gül Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ödül töreninin sunusu ise ünlü şair ve sunucu Uğur Arslan olacak. Törende katılımcıları çeşitli sürpriz etkinliklerde bekliyor olacak. Öte yandan En Isparta - Isparta’nın Enleri ödül töreni televizyondan da canlı olarak yayınlanacak.
 

www.enisparta.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.