"Alsınlar Canımı" Mesajı Paylaşan Genç Kız İntihar Etti

ASAYİŞ 04.07.2016 - 01:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2685+ kez okundu.
 

"Alsınlar Canımı" Mesajı Paylaşan Genç Kız İntihar Etti

Sosyal paylaşım sitesinden "Alsınlar canımı" diye paylaşım yapan 24 yaşındaki genç kız, 4'üncü kattan atlayarak intihar etti.
  Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 24 yaşındaki B.G., dördüncü kattan atlayarak intihar etti. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. CENAZESİ MORGA KALDIRILDI Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. 24 yaşındaki B.G., henüz bilinmeyen bir sebeple dördüncü kattan atlayarak intihar etti. Yere çakılan genç kızı gören çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. B.G.'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. "ALSINLAR CANIMI" DİYE PAYLAŞIM YAPTI Genç kız, olaydan yaklaşık beş saat önce sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Paylaşımında, "Yüksek dağın üstüne de kazsunlar mezarumi, Fazlam artık dünyada alsınlar bu canumi, bir benim kabahatim kimsede yok kabahat, ben giderum bu dünyadan herkesler eder rahat" diyen genç kız saatler sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Sosyal paylaşım sitesinden "Alsınlar canımı" diye paylaşım yapan 24 yaşındaki genç kız, 4'üncü kattan atlayarak intihar etti.

 

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 24 yaşındaki B.G., dördüncü kattan atlayarak intihar etti. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

CENAZESİ MORGA KALDIRILDI

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. 24 yaşındaki B.G., henüz bilinmeyen bir sebeple dördüncü kattan atlayarak intihar etti. Yere çakılan genç kızı gören çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. B.G.'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

"ALSINLAR CANIMI" DİYE PAYLAŞIM YAPTI

Genç kız, olaydan yaklaşık beş saat önce sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Paylaşımında, "Yüksek dağın üstüne de kazsunlar mezarumi, Fazlam artık dünyada alsınlar bu canumi, bir benim kabahatim kimsede yok kabahat, ben giderum bu dünyadan herkesler eder rahat" diyen genç kız saatler sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.