AKARYAKIT İSTASYONLARINA DENETİM!

GÜNDEM 14.11.2019 - 18:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1854+ kez okundu.
 

AKARYAKIT İSTASYONLARINA DENETİM!

AKARYAKIT İSTASYONLARINA DENETİM!
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından akaryakıt istasyonlarına yönelik yapılan denetimlerde önemli bir eksikliğe rastlanılmadığı açıklandı. İl Müdürü Tufan Uysal; “İl Genelindeki toplam 110 Akaryakıt istasyonunu denetliyoruz. Şuana kadar bir olumsuzluğa rastlamadık” dedi.   ISPARTA’DAKİ 110 AKARYAKIT İSTASYONU DENETLENİYOR Akaryakıt İstasyonlarını denetlerken başta akaryakıta dışardan başka bir karışım olup olmadığına elektronik cihazlarla baktıklarını, diğer denetimlerin de istasyonun evraklarının eksikliğinin olup olmadığı konusunda olduğunu ifade eden Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Metroloji ve Standardizasyon Genel Müdürlüğünün Koordinasyonunda Isparta genelinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG Otogaz istasyonlarında Müdürlüğümüz Şube Müdürü Cesur Ünügür Başkanlığındaki 8 kişiden oluşan denetleme ekibimiz, teknik donanıma sahip Denetim Aracımızla denetim yapılmıştır. UYSAL; “TÜM İSTASYONLARIMIZ TEMİZ ÇIKTI, SORUNLU İSTASYON YOK” Denetim sonucunda ilimizde bulunan 110 lisanslı akaryakıt istasyonu ve LPG oto gaz istasyonunun tamamı denetlenmiştir. Denetlenen istasyonlarda yapılan lisans kontrolünde tümünün lisanslı olduğu tespit edilerek, denetimlerde lisans belgesinin kontrolü yapılmıştır. Faal olan tüm akaryakıt istasyonlarında satışa arz edilen akaryakıtların kaçak olup olmadığının tespiti amacıyla, benzin ve motorin ürünlerinde ulusal marker denetimleri yapılmış olup 110 adet marker ölçümünün tamamı geçerli çıkmıştır. Denetimi yapılan tüm istasyonlarda ayrıca akaryakıt sayacı ve LPG sayaçları damga süresinin kontrolleri yapılmış olup, sayaçların damga süresinin geçerli olduğu gözlenmiştir. Yapılan miktar kontrollerinde, tüm sayaçların doğru ürün verdiği tespit edilmiştir” dedi.
AKARYAKIT İSTASYONLARINA DENETİM!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından akaryakıt istasyonlarına yönelik yapılan denetimlerde önemli bir eksikliğe rastlanılmadığı açıklandı. İl Müdürü Tufan Uysal; “İl Genelindeki toplam 110 Akaryakıt istasyonunu denetliyoruz. Şuana kadar bir olumsuzluğa rastlamadık” dedi.
 
ISPARTA’DAKİ 110 AKARYAKIT
İSTASYONU DENETLENİYOR
Akaryakıt İstasyonlarını denetlerken başta akaryakıta dışardan başka bir karışım olup olmadığına elektronik cihazlarla baktıklarını, diğer denetimlerin de istasyonun evraklarının eksikliğinin olup olmadığı konusunda olduğunu ifade eden Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Metroloji ve Standardizasyon Genel Müdürlüğünün Koordinasyonunda Isparta genelinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG Otogaz istasyonlarında Müdürlüğümüz Şube Müdürü Cesur Ünügür Başkanlığındaki 8 kişiden oluşan denetleme ekibimiz, teknik donanıma sahip Denetim Aracımızla denetim yapılmıştır.
UYSAL; “TÜM İSTASYONLARIMIZ TEMİZ
ÇIKTI, SORUNLU İSTASYON YOK”
Denetim sonucunda ilimizde bulunan 110 lisanslı akaryakıt istasyonu ve LPG oto gaz istasyonunun tamamı denetlenmiştir. Denetlenen istasyonlarda yapılan lisans kontrolünde tümünün lisanslı olduğu tespit edilerek, denetimlerde lisans belgesinin kontrolü yapılmıştır. Faal olan tüm akaryakıt istasyonlarında satışa arz edilen akaryakıtların kaçak olup olmadığının tespiti amacıyla, benzin ve motorin ürünlerinde ulusal marker denetimleri yapılmış olup 110 adet marker ölçümünün tamamı geçerli çıkmıştır. Denetimi yapılan tüm istasyonlarda ayrıca akaryakıt sayacı ve LPG sayaçları damga süresinin kontrolleri yapılmış olup, sayaçların damga süresinin geçerli olduğu gözlenmiştir. Yapılan miktar kontrollerinde, tüm sayaçların doğru ürün verdiği tespit edilmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.