AK PARTİDE ERTUÇ DÖNEMİ

GÜNDEM 16.06.2022 - 10:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2296+ kez okundu.
 

AK PARTİDE ERTUÇ DÖNEMİ

AK PARTİDE ERTUÇ DÖNEMİ
Mayıs ayı içerisinde 18 kişilik yönetimi ile birlikte AK parti ilçe başkanlığından istifa eden Metin Önal'ın yerine Genel Merkez atama yaptı. Ankara'ya Davet edilen Mehmet Ertunç, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Gelendost Ak Parti ilçe başkanlığına getirildi. Gelendost İlçesinde galeri esnafı olarak çalışan 1979 doğumlu 2 çocuk babası Mehmet Ertunç başkanlığında yeni yönetim önümüzdeki günlerde belirlenecek.    
AK PARTİDE ERTUÇ DÖNEMİ

Mayıs ayı içerisinde 18 kişilik yönetimi ile birlikte AK parti ilçe başkanlığından istifa eden Metin Önal'ın yerine Genel Merkez atama yaptı.

Ankara'ya Davet edilen Mehmet Ertunç, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Gelendost Ak Parti ilçe başkanlığına getirildi. Gelendost İlçesinde galeri esnafı olarak çalışan 1979 doğumlu 2 çocuk babası Mehmet Ertunç başkanlığında yeni yönetim önümüzdeki günlerde belirlenecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.