AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

SİYASET 18.08.2015 - 19:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1645+ kez okundu.
 

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon oluşmaması ve erken seçimin gündeme gelmesi nedeniyle AK Parti'de seçim çalışmalarına başlanıldı. Milletvekili Recep Özel, Isparta'da ilçe ve köy ziyaretlerine başladı. Yakaören Köyü'nü ziyaret eden Milletvekili Özel, vatandaşlarlabuluştu. 7 Haziran seçim sonuçlarını halk ile beraber değerlendiren ve koalisyon sürecini paylaşan Milletvekili Özel, olası bir erken seçimde destek istedi. Tüm ilçeleri ve köyleri ziyaret edeceklerini belirten Milletvekili Özel, erken seçim halinde teşkilatlarımız ile birlikte her zaman çalışmalara hazır olduklarını söyledi.    

7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon oluşmaması ve erken seçimin gündeme gelmesi nedeniyle AK Parti'de seçim çalışmalarına başlanıldı. Milletvekili Recep Özel, Isparta'da ilçe ve köy ziyaretlerine başladı.

Yakaören Köyü'nü ziyaret eden Milletvekili Özel, vatandaşlarlabuluştu. 7 Haziran seçim sonuçlarını halk ile beraber değerlendiren ve koalisyon sürecini paylaşan Milletvekili Özel, olası bir erken seçimde destek istedi. Tüm ilçeleri ve köyleri ziyaret edeceklerini belirten Milletvekili Özel, erken seçim halinde teşkilatlarımız ile birlikte her zaman çalışmalara hazır olduklarını söyledi.

 
  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.