Ak Parti Şarkikaraağaç teşkilatı istifa etti

GÜNDEM 19.02.2020 - 16:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2418+ kez okundu.
 

Ak Parti Şarkikaraağaç teşkilatı istifa etti

Ak Parti Şarkikaraağaç teşkilatı istifa etti
Ak Parti Şarkikaraağaç teşkilatı istifa etti Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Haktan Güllüce ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile hep birlikte " BİZİ ÇALIŞTIRMADILAR" diyerek istifa ettiler. Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Güllüce Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada; Ak Parti Merkez Teşkilat Başkanlığı’mızın teveccühleri ile tarafıma Şarkikaraağaç Ak Parti İlçe Başkanlığı görevi tevdii edilmiştir. Şarkikaraağaç yerelinde bazı kişi ve kişiler ve bu şahıslara bağlı olarak hareket eden grupların görevlendirildiğimiz andan itibaren çalışma şartlarını imkansızlaştıran olumsuz tutum ve davranışları ve bu kişi ve grupların bu tutum ve davranışlarına Isparta İl Başkanlığı’nın gerekli parti içi müdahalelerde bulunmaması ve İlçe Başkanı olarak benim de müdahale etme yetkilerimi kullanmamın engellenmesi sebepleriyle ve partimizin olağan kongre sürecinin önünü açmak adına Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanlığı görevimi yönetimimle birlikte bırakıyoruz. Görev yapmaya çalıştığımız süre boyunca desteğini teveccühünü eksik etmeyen sayın TBMM Başkan Vekil’imiz Süreyya Sadi Bilgiç vekilimize sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Liderimiz yol göstericimiz Başkan’ımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda davamıza nefer olmaya devam edeceğimizi belirtir saygılar sunarız… Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe yönetim kurulu 1-Haktan Güllüce, 2-İsmail Erturan, 3-Yakup Karanfil, 4-Adem Karabıçak, 5-Emre Turhan, 6-Osman Aşır, 7-Mevlüt Karataş, 8-Berkant Aslan, 9-Ramazan Göksu, 10-Gülşah Fadime Karadem, 11-Berrin Tortop, 12-Mustafa Ergür, 13-Volkan Şener, 14-İlknur Yıldız, 15- Numan Ergun (Kaynak: Şarkikaraağaçekspres)
Ak Parti Şarkikaraağaç teşkilatı istifa etti

Ak Parti Şarkikaraağaç teşkilatı

istifa etti

Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Haktan Güllüce ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile hep birlikte " BİZİ ÇALIŞTIRMADILAR" diyerek istifa ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Güllüce Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada; Ak Parti Merkez Teşkilat Başkanlığı’mızın teveccühleri ile tarafıma Şarkikaraağaç Ak Parti İlçe Başkanlığı görevi tevdii edilmiştir. Şarkikaraağaç yerelinde bazı kişi ve kişiler ve bu şahıslara bağlı olarak hareket eden grupların görevlendirildiğimiz andan itibaren çalışma şartlarını imkansızlaştıran olumsuz tutum ve davranışları ve bu kişi ve grupların bu tutum ve davranışlarına Isparta İl Başkanlığı’nın gerekli parti içi müdahalelerde bulunmaması ve İlçe Başkanı olarak benim de müdahale etme yetkilerimi kullanmamın engellenmesi sebepleriyle ve partimizin olağan kongre sürecinin önünü açmak adına Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanlığı görevimi yönetimimle birlikte bırakıyoruz. Görev yapmaya çalıştığımız süre boyunca desteğini teveccühünü eksik etmeyen sayın TBMM Başkan Vekil’imiz Süreyya Sadi Bilgiç vekilimize sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Liderimiz yol göstericimiz Başkan’ımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda davamıza nefer olmaya devam edeceğimizi belirtir saygılar sunarız…

Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe yönetim kurulu

1-Haktan Güllüce, 2-İsmail Erturan, 3-Yakup Karanfil, 4-Adem Karabıçak, 5-Emre Turhan, 6-Osman Aşır, 7-Mevlüt Karataş, 8-Berkant Aslan, 9-Ramazan Göksu, 10-Gülşah Fadime Karadem, 11-Berrin Tortop, 12-Mustafa Ergür, 13-Volkan Şener, 14-İlknur Yıldız, 15- Numan Ergun

(Kaynak: Şarkikaraağaçekspres)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.