AK PARTİ'NİN ADAYLARI AYNI İSİMLER Mİ OLACAK?

SİYASET 26.08.2015 - 18:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1493+ kez okundu.
 

AK PARTİ'NİN ADAYLARI AYNI İSİMLER Mİ OLACAK?

AK Parti, 1 Kasım’da yapılması planlanan seçimle ilgili strateji üzerinde çalışmaya başladı
Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Başbakanlık Resmi Konutu’na gitti. Atalay, partide bir heyet tarafından hazırlanan raporu Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sundu. Öte yandan AK Parti'de adaylık sürecinin yapılmayacağı öğrenilirken, mevcut milletvekili adayları ile erken seçime girileceği konuşuluyor. Isparta'da aday listesinde bir değişiklik olmaz ise Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile İsmail Özdemir, Ayşe Usta isimleri tekrar milletvekili adayı olarak gösterilecek. Listede çok fazla isim değiştirilmeyeceği öğrenilirken,tekrar seçim olduğu için aynı adaylarla devam etme kararı görüşülüyor. 
AK Parti, 1 Kasım’da yapılması planlanan seçimle ilgili strateji üzerinde çalışmaya başladı

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Başbakanlık Resmi Konutu’na gitti. Atalay, partide bir heyet tarafından hazırlanan raporu Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sundu.

Öte yandan AK Parti'de adaylık sürecinin yapılmayacağı öğrenilirken, mevcut milletvekili adayları ile erken seçime girileceği konuşuluyor. Isparta'da aday listesinde bir değişiklik olmaz ise Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile İsmail Özdemir, Ayşe Usta isimleri tekrar milletvekili adayı olarak gösterilecek.

Listede çok fazla isim değiştirilmeyeceği öğrenilirken,tekrar seçim olduğu için aynı adaylarla devam etme kararı görüşülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.