Ak Parti İl Başkanı Zabun: Kültür ve Turizm Bakanı yanlış yapmıştır

GÜNDEM 15.06.2022 - 00:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2629+ kez okundu.
 

Ak Parti İl Başkanı Zabun: Kültür ve Turizm Bakanı yanlış yapmıştır

Ak Parti İl Başkanı Zabun: Kültür ve Turizm Bakanı yanlış yapmıştır
Labirent programının canlı yayın konuğu olan AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, büyük tepki çeken Melek Mosso konserinin iptaline ilişkin yaptığı açıklamada, ‘İptal kararına katılıyorum.’ dedi. Aynı sanatçının Kültür ve Turizm Bakanlığının organizasyonunda yer aldığının hatırlatılması üzerine Zabun, ‘Kültür ve Turizm Bakanlığı yanlış yapmıştır.’ ifadesini kullandı. Labirent Programının canlı yayın konuğu olan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediyesinin Melek Mosso kararını değerlendirdi. Başkan Zabun konserin iptaline ilişkin, ‘Melek Mosso’nun konserindeki o hareketi izledim. İptal kararına sonuna kadar katılıyorum. Bir şeye karar vermeden önce mutlaka onun artısını eksisini çalışmanız gerekir. İhmal varsa bundan dolayı eleştirilebilir. Ola ki ihmal açığa çıktı bunun sonucu olarak da siz konseri iptal etme kararını kullandınız. Konserinde böyle bir harekette bulunmuş bir sanatçının burada konser vermesine gönlüm razı olmaz. Aynı şeyi gelip burada söylemeyeceğinin garantisi var mı? Hatta daha fazlasını söylemeyeceğinin garantisi var mı?” diye konuştu. Zabun, Mosso’nun Kültür ve Turizm Bakanlığının bir organizasyonunda yer alacağının hatırlatılması üzerine ‘Bu Turizm Bakanlığının tercihi.’ dedi. ‘Turizm Bakanı yanlış mı yaptı?’ sorusuna ise, ‘Bana göre yanlış yapmıştır.’ ifadesini kullandı.  
Ak Parti İl Başkanı Zabun: Kültür ve Turizm Bakanı yanlış yapmıştır

Labirent programının canlı yayın konuğu olan AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, büyük tepki çeken Melek Mosso konserinin iptaline ilişkin yaptığı açıklamada, ‘İptal kararına katılıyorum.’ dedi. Aynı sanatçının Kültür ve Turizm Bakanlığının organizasyonunda yer aldığının hatırlatılması üzerine Zabun, ‘Kültür ve Turizm Bakanlığı yanlış yapmıştır.’ ifadesini kullandı.

Labirent Programının canlı yayın konuğu olan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediyesinin Melek Mosso kararını değerlendirdi. Başkan Zabun konserin iptaline ilişkin, ‘Melek Mosso’nun konserindeki o hareketi izledim. İptal kararına sonuna kadar katılıyorum. Bir şeye karar vermeden önce mutlaka onun artısını eksisini çalışmanız gerekir. İhmal varsa bundan dolayı eleştirilebilir. Ola ki ihmal açığa çıktı bunun sonucu olarak da siz konseri iptal etme kararını kullandınız. Konserinde böyle bir harekette bulunmuş bir sanatçının burada konser vermesine gönlüm razı olmaz. Aynı şeyi gelip burada söylemeyeceğinin garantisi var mı? Hatta daha fazlasını söylemeyeceğinin garantisi var mı?” diye konuştu.

Zabun, Mosso’nun Kültür ve Turizm Bakanlığının bir organizasyonunda yer alacağının hatırlatılması üzerine ‘Bu Turizm Bakanlığının tercihi.’ dedi. ‘Turizm Bakanı yanlış mı yaptı?’ sorusuna ise, ‘Bana göre yanlış yapmıştır.’ ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.