AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN YENİ DÖNEMDE TEKRAR ADAY MI?

GÜNDEM 07.11.2019 - 15:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1189+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN YENİ DÖNEMDE TEKRAR ADAY MI?

AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN YENİ DÖNEMDE TEKRAR ADAY MI?
AK PARTİ İl Başkanı Osman Zabun, BLT Türk Televizyonu'nda katıldığı canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Zabun, AK Parti'de başlayacak kongre sürecini anlatarak, yeni dönemde aday olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunumuyla BLT Türk'te yayın hayatına başlayan "Gerçek Gündem" adlı programın ilk konuğu AK Parti İl Başkanı Osman Zabun oldu. Başkan Zabun, gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı. AK Parti'de 7. Olağan Kongrenin başlamasına günler kala kongre süreci ve kendisinin tekrar İl Başkanlığı görevinde sorulan sorulara cevap verdi. Canlı yayın programında gazeteci Mustafa Baş'ın "Yeni dönemde, yeni süreçte var mısınız? Yok musunuz? kamuoyunun en çok merak ettiği konu bu" sorusuna ise AK Parti İL Başkanı Osman Zabun şu şekilde cevap verdi; AK Parti İl Başkanı Zabun, "Ben bir il başkanıyım, siyasi bir figürüz. Ama asla bir enaniyetin içerisinde olmayız. Asla bir bencilliğin içerisinde olmayız. Her şeyi ben yaparım, ben bilirimin içinde olmayız. Bizim için önemli olan AK Partinin ayakta kalmasıdır. Bu milletin temsil gücünü hala üzerinde taşıması milletin vermiş olduğu güvene layık olmaya çalışan bir kadro olarak varlığını sürdürmesidir. Biz meseleye böyle bakarız bizim için esas olan temel öncelik budur"
AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN YENİ DÖNEMDE TEKRAR ADAY MI?

AK PARTİ İl Başkanı Osman Zabun, BLT Türk Televizyonu'nda katıldığı canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Zabun, AK Parti'de başlayacak kongre sürecini anlatarak, yeni dönemde aday olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunumuyla BLT Türk'te yayın hayatına başlayan "Gerçek Gündem" adlı programın ilk konuğu AK Parti İl Başkanı Osman Zabun oldu. Başkan Zabun, gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı. AK Parti'de 7. Olağan Kongrenin başlamasına günler kala kongre süreci ve kendisinin tekrar İl Başkanlığı görevinde sorulan sorulara cevap verdi.

Canlı yayın programında gazeteci Mustafa Baş'ın "Yeni dönemde, yeni süreçte var mısınız? Yok musunuz? kamuoyunun en çok merak ettiği konu bu" sorusuna ise AK Parti İL Başkanı Osman Zabun şu şekilde cevap verdi; AK Parti İl Başkanı Zabun, "Ben bir il başkanıyım, siyasi bir figürüz. Ama asla bir enaniyetin içerisinde olmayız. Asla bir bencilliğin içerisinde olmayız. Her şeyi ben yaparım, ben bilirimin içinde olmayız. Bizim için önemli olan AK Partinin ayakta kalmasıdır. Bu milletin temsil gücünü hala üzerinde taşıması milletin vermiş olduğu güvene layık olmaya çalışan bir kadro olarak varlığını sürdürmesidir. Biz meseleye böyle bakarız bizim için esas olan temel öncelik budur"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.