“Ağustos’ta ITKM’nın bitiş zaferini kutlamak istiyoruz”

GÜNDEM 11.04.2021 - 10:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2248+ kez okundu.
 

“Ağustos’ta ITKM’nın bitiş zaferini kutlamak istiyoruz”

“Ağustos’ta ITKM’nın bitiş zaferini kutlamak istiyoruz”
AK Parti YKS Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, ITKM inşaatında incelemelerde bulundu. Ağustos’ta ITKM’nin bitiş zaferini kutlamak istediklerini söyleyen AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel de, inşaatın bu noktaya getirilmesinde Başkan Başdeğirmen’in büyük katkısı olduğuna dikkat çekti. Milletvekili Özel açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Birileri buranın kapısını kırıp içeriye girecekti. Birileri 2 yıldır burası neden tamamlanmıyor gibi eleştiriliyor yöneltiyor. Birileri de seçimden önce yüzde 80 seviyesinde inşatta demişlerdi. Ancak durum hiçte öyle değil. Malzemelerin ve bir çok yerin mecburen tadilattan geçmesi gerekiyordu. Ve bugün onlar yapılıyor. Bir çok alanı su basmış, malzemeler zarar görmüş. Müteahhit firma ve ekibi bunları yenileyerek yapmış. Hem de daha önceki müteahhidin yaptığı gibi değil, gerçekten belki de 5 katı daha kaliteli işçilik ve malzeme kullanılarak yapılıyor. İnşaatın kültür merkezi bölümünün sonuna geldiğine şahit olduk. Kısa süre içerisinde kültür merkezi bölümünün açılacağı görmüş olduk. Ağustos’ta artık, 30 Ağustos olur inşallah. Zafer Bayramı gibi bir anlamlı günde. Tarih belirlenmedi ama gönlümüzden geçen tarih bu. O tarihte bizde ITKM’nin bitiş ve tamamlanma zaferini, bayramını kutlamış oluruz. Ve artık ITKM Isparta’nın gündeminden düşer. Aslında ITKM deyince de insanların aklında iyi bir intiba bırakmıyor. Burayı güzel bir marka isimle yeniden değerlendirilmesi de düşünülebilir. İnşaatın bu noktaya gelmesinde Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in büyük katkısı bulunuyor. Kendisine, ekibine ve müteahhit firmaya çok teşekkür ediyoruz. Risk alarak işi buraya getirdi. Artık risk alarak daha iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz. İnşaatın kısa sürede açılarak, Ispartalılara hizmet vereceğine de canı gönülden inanıyoruz. Isparta’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği ITKM’de artık tünelin ışığı göründü. Isparta artık, ITKM’nin biteceği günü konuşuyor.
“Ağustos’ta ITKM’nın bitiş zaferini kutlamak istiyoruz”

AK Parti YKS Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, ITKM inşaatında incelemelerde bulundu.

Ağustos’ta ITKM’nin bitiş zaferini kutlamak istediklerini söyleyen AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel de, inşaatın bu noktaya getirilmesinde Başkan Başdeğirmen’in büyük katkısı olduğuna dikkat çekti. Milletvekili Özel açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Birileri buranın kapısını kırıp içeriye girecekti. Birileri 2 yıldır burası neden tamamlanmıyor gibi eleştiriliyor yöneltiyor. Birileri de seçimden önce yüzde 80 seviyesinde inşatta demişlerdi. Ancak durum hiçte öyle değil. Malzemelerin ve bir çok yerin mecburen tadilattan geçmesi gerekiyordu. Ve bugün onlar yapılıyor. Bir çok alanı su basmış, malzemeler zarar görmüş. Müteahhit firma ve ekibi bunları yenileyerek yapmış. Hem de daha önceki müteahhidin yaptığı gibi değil, gerçekten belki de 5 katı daha kaliteli işçilik ve malzeme kullanılarak yapılıyor. İnşaatın kültür merkezi bölümünün sonuna geldiğine şahit olduk. Kısa süre içerisinde kültür merkezi bölümünün açılacağı görmüş olduk. Ağustos’ta artık, 30 Ağustos olur inşallah. Zafer Bayramı gibi bir anlamlı günde. Tarih belirlenmedi ama gönlümüzden geçen tarih bu. O tarihte bizde ITKM’nin bitiş ve tamamlanma zaferini, bayramını kutlamış oluruz. Ve artık ITKM Isparta’nın gündeminden düşer. Aslında ITKM deyince de insanların aklında iyi bir intiba bırakmıyor. Burayı güzel bir marka isimle yeniden değerlendirilmesi de düşünülebilir. İnşaatın bu noktaya gelmesinde Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in büyük katkısı bulunuyor. Kendisine, ekibine ve müteahhit firmaya çok teşekkür ediyoruz. Risk alarak işi buraya getirdi. Artık risk alarak daha iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz. İnşaatın kısa sürede açılarak, Ispartalılara hizmet vereceğine de canı gönülden inanıyoruz. Isparta’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği ITKM’de artık tünelin ışığı göründü. Isparta artık, ITKM’nin biteceği günü konuşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.