Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik tesisi yaptırılacak

GÜNDEM 05.04.2022 - 20:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2364+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik tesisi yaptırılacak

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik tesisi yaptırılacak
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Kalesi'ne yapılacak teleferik tesisi ile ticari alanların 25 yıl süre ile kiralanması kapsamında ihale düzenleyecek. Afyonkarahisar Kalesi'ne yapılacak tek halatlı, çift yönlü, ikişer kabinli, 2 gruplu, 8 kişilik kabinli, sabit klemensli teleferik tesisi ile Afyonkrahisar Kalesi çevre düzenleme projesi kapsamında bulunan seyir terası, ahşap yürüme yolları, büfe ve teleferik alt istasyonu bölgesindeki otopark, günübirlik ve gelir getiren ticari ünitelerin yapımı ve 25 yıl süreyle işletilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecek. İhale, 27 Nisan 2022 Çarşamba günü Afyonkarahisar Belediye Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleştirilecek İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik tesisi yaptırılacak

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Kalesi'ne yapılacak teleferik tesisi ile ticari alanların 25 yıl süre ile kiralanması kapsamında ihale düzenleyecek.

Afyonkarahisar Kalesi'ne yapılacak tek halatlı, çift yönlü, ikişer kabinli, 2 gruplu, 8 kişilik kabinli, sabit klemensli teleferik tesisi ile Afyonkrahisar Kalesi çevre düzenleme projesi kapsamında bulunan seyir terası, ahşap yürüme yolları, büfe ve teleferik alt istasyonu bölgesindeki otopark, günübirlik ve gelir getiren ticari ünitelerin yapımı ve 25 yıl süreyle işletilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecek.

İhale, 27 Nisan 2022 Çarşamba günü Afyonkarahisar Belediye Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleştirilecek

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.