ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM

GÜNDEM 28.11.2019 - 10:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2843+ kez okundu.
 

ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM

ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü;  ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM   CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kürkçü, dün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. KÜRKÇÜ; “ADAY ADAYLARIMIZDAN İMZALI SENET ALDIM” Açıklamalarında ilginç çalışmalara da değinen Başkan Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi. Kürkçü açıklamasında; “Bilindiği gibi, hemen hemen her partide olduğu gibi bizim partimizde de yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımız çıktı. Yine her partide olduğu gibi bir aday adayı arkadaşımız aday gösterilmediği zaman partisine küser ve geriye çekilir. Oysa ben istiyorum ki, aday adayı olan arkadaşlarımız aday gösterilmeseler de partimizin birer neferidir ve seçimlere kadar canla başla çalışması normaldir. İşte bunu sağlama için yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımızdan seçimlere kadar çalışacaklarına dair imzalı senet taahhüdü aldım. Bunun da partimiz adına yararını gördüğümüzü söyleyebilirim” dedi.
ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü;

 ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM

 

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kürkçü, dün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KÜRKÇÜ; “ADAY ADAYLARIMIZDAN

İMZALI SENET ALDIM”

Açıklamalarında ilginç çalışmalara da değinen Başkan Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi. Kürkçü açıklamasında; “Bilindiği gibi, hemen hemen her partide olduğu gibi bizim partimizde de yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımız çıktı. Yine her partide olduğu gibi bir aday adayı arkadaşımız aday gösterilmediği zaman partisine küser ve geriye çekilir. Oysa ben istiyorum ki, aday adayı olan arkadaşlarımız aday gösterilmeseler de partimizin birer neferidir ve seçimlere kadar canla başla çalışması normaldir. İşte bunu sağlama için yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımızdan seçimlere kadar çalışacaklarına dair imzalı senet taahhüdü aldım. Bunun da partimiz adına yararını gördüğümüzü söyleyebilirim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.