Adalet Bakanlığından personel alımı

07.09.2021 - 10:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2504+ kez okundu.
 

Adalet Bakanlığından personel alımı

Adalet Bakanlığından personel alımı
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre, Adalet Bakanlığı, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 18 Sözleşmeli Mühendis ve 8 Çözümleyici alınacak. Kadrolara başvurular 13-24 Eylül 2021 tarihleri arasında www.isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacak. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığın www.adalet.gov.tr internet sitesinden edinilebilir. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Adalet Bakanlığından personel alımı

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

Adalet Bakanlığı, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 18 Sözleşmeli Mühendis ve 8 Çözümleyici alınacak. Kadrolara başvurular 13-24 Eylül 2021 tarihleri arasında www.isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacak. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığın www.adalet.gov.tr internet sitesinden edinilebilir.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.