“Açılan her işyeri istihdam demektir”

GÜNDEM 23.06.2022 - 22:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1707+ kez okundu.
 

“Açılan her işyeri istihdam demektir”

“Açılan her işyeri istihdam demektir”
Çevik Gıda’nın açılışında konuşan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Yeni açılan işyerleri biz esnaf temsilcilerini sevindirir, kapanan işyerleri ise bizleri üzer” dedi.   Isparta’da yeni bir işyeri daha faaliyete geçti. İşletmeciliğini Uğur Çevik’in yaptığı Çevik Gıda Primehmet Mahallesi 1756 Sokak No:6/1 Kocatepe Bahrein Cafe karşısında düzenlenen törenle hizmete girdi. Çevik Gıda’nın açılış törenine Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ramazan Şişman, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yapılan duanın ardından konuşan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Bugün genç arkadaşımızın işletmeciliğini yaptığı işyerinin açılışını yapıyoruz. Öncelikle bu işyerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve genç işletmeci kardeşimize bol kazançlar temenni ediyorum. Yeni açılan her işyeri biz esnaf temsilcilerini çok sevindirir ama kapanan işyerleri ise bizleri üzer. Çünkü yeni açılan her işyeri istihdam demektir. Burası bir gıda sektörü işletmesi. Bizim esnafımız kendi yemediğini hiç kimseye yedirmez diyorum ve bu işletmemizin hayırlı olması dilekleriyle bol kazançlar diliyorum” dedi. Daha sonra Çevik Gıda’nın açılış kurdelesi Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural ve işyeri sahibi Uğur Çevik’in babası Mahmut Ali Çevik tarafından hayırlı uğurlu olması dilekleriyle birlikte kesildi. Açılış sonrası davetliler işletmeyi gezerek işletme sahibi Uğur Çevik’den ürünler hakkında bilgi aldı. Bu arada Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, işletme sahibi Uğur Çevik’e Türk Bayrağı hediye etti. ÇEVİK GIDADA  ŞARKÜTERİ  ÜRÜNLERİ YER ALIYOR… Öte yandan açılışı yapılan Çevik Gıda işletmecisi Uğur Çevik, kendisinin yıllardır genellikle pazarlarda peynir, yoğurt, zeytin vb. şarküteri ürünleri sattığını hatırlatarak, “Allah nasip etti bugün burada bir işyeri açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni açtığımız işyerimizde her türlü kaliteli şarküteri ürünlerini bulmak mümkün. Peynir ve zeytin çeşitlerinin yanı sıra yumurta ve benzeri ürünlerimizi müşterilerimiz ekonomik fiyatlarla işyerimizden temin edebilirler. Örneğin şu anda 15’li yumurta 15 liradan, 30’lu yumurta ise 30 liradan satılmaktadır. Tüm müşterilerimizi yeni işyerimize bekliyoruz” dedi. Biz de gul32 olarak Genç işletmeci Uğur Çevik’e hayırlı bol kazançlar diliyoruz.
“Açılan her işyeri istihdam demektir”

Çevik Gıda’nın açılışında konuşan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Yeni açılan işyerleri biz esnaf temsilcilerini sevindirir, kapanan işyerleri ise bizleri üzer” dedi.

 

Isparta’da yeni bir işyeri daha faaliyete geçti. İşletmeciliğini Uğur Çevik’in yaptığı Çevik Gıda Primehmet Mahallesi 1756 Sokak No:6/1 Kocatepe Bahrein Cafe karşısında düzenlenen törenle hizmete girdi.

Çevik Gıda’nın açılış törenine Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ramazan Şişman, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yapılan duanın ardından konuşan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Bugün genç arkadaşımızın işletmeciliğini yaptığı işyerinin açılışını yapıyoruz. Öncelikle bu işyerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve genç işletmeci kardeşimize bol kazançlar temenni ediyorum. Yeni açılan her işyeri biz esnaf temsilcilerini çok sevindirir ama kapanan işyerleri ise bizleri üzer. Çünkü yeni açılan her işyeri istihdam demektir. Burası bir gıda sektörü işletmesi. Bizim esnafımız kendi yemediğini hiç kimseye yedirmez diyorum ve bu işletmemizin hayırlı olması dilekleriyle bol kazançlar diliyorum” dedi.

Daha sonra Çevik Gıda’nın açılış kurdelesi Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural ve işyeri sahibi Uğur Çevik’in babası Mahmut Ali Çevik tarafından hayırlı uğurlu olması dilekleriyle birlikte kesildi.

Açılış sonrası davetliler işletmeyi gezerek işletme sahibi Uğur Çevik’den ürünler hakkında bilgi aldı. Bu arada Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, işletme sahibi Uğur Çevik’e Türk Bayrağı hediye etti.

ÇEVİK GIDADA  ŞARKÜTERİ

 ÜRÜNLERİ YER ALIYOR…

Öte yandan açılışı yapılan Çevik Gıda işletmecisi Uğur Çevik, kendisinin yıllardır genellikle pazarlarda peynir, yoğurt, zeytin vb. şarküteri ürünleri sattığını hatırlatarak, “Allah nasip etti bugün burada bir işyeri açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni açtığımız işyerimizde her türlü kaliteli şarküteri ürünlerini bulmak mümkün. Peynir ve zeytin çeşitlerinin yanı sıra yumurta ve benzeri ürünlerimizi müşterilerimiz ekonomik fiyatlarla işyerimizden temin edebilirler. Örneğin şu anda 15’li yumurta 15 liradan, 30’lu yumurta ise 30 liradan satılmaktadır. Tüm müşterilerimizi yeni işyerimize bekliyoruz” dedi.

Biz de gul32 olarak Genç işletmeci Uğur Çevik’e hayırlı bol kazançlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.