IYAŞ YÖNETİM KURULU VE KULÜP BAŞKANI EROL BÜYÜKLEBLEBİ AÇIKLADI;‘’SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ’’

GÜNDEM 27.05.2021 - 23:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2377+ kez okundu.
 

IYAŞ YÖNETİM KURULU VE KULÜP BAŞKANI EROL BÜYÜKLEBLEBİ AÇIKLADI;‘’SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ’’

IYAŞ YÖNETİM KURULU VE KULÜP BAŞKANI EROL BÜYÜKLEBLEBİ AÇIKLADI;‘’SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ’’
 IYAŞ YÖNETİM KURULU VE KULÜP BAŞKANI EROL BÜYÜKLEBLEBİ AÇIKLADI;‘’SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ’’   IYAŞ Yönetim Kurulu ve Iyaşspor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, ticaretin yanı sıra spora ve spor alt yapısına da büyük önem verdiklerini belirterek; “Bu doğrultuda takımımıza Stadyum yapacağız. Bu konuda tüm yazışmalarımızı tamamladık ve şuanda onay bekliyoruz. Onay yazısı gelir gelmez inşaata başlayacağız” dedi.   Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi sporda yeni ve büyük bir atılım içinde olduklarını bildirdi. BÜYÜKLEBLEBİ; “SPOR ALT YAPISINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ” IYAŞ olarak; Futbol, Boks ve Atletizm branşlarında spor kulüplerine sponsorluk yaptıklarını, futbolda Iyaşspor’u tabandan tavana kadar ne kadar ilerlerse o noktaya gelinceye kadar yükseltmek için çalıştıklarını vurgulayan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ticarette olduğu gibi sporda da ve özellikle futbolda hedeflerimiz büyük. 2014 yılında kurduğumuz IYAŞ Gençlik Spor Kulübü olarak 1. Amatör Kümede ve 12- 19 yaş gruplarında takımlar oluşturduk ve şampiyonluklar kazandık. Sporda hedefimiz 150 olan lisanslı sporcusu sayısını 500’e çıkarmak ve profesyonel lige Isparta’nın öz çocuklarıyla çıkmaktır. Tabi bir taraftan da spor altyapısına büyük önem veriyoruz. “SAV YOLUNUN SAĞ TARAFINDAKİ ARAZİYE STADYUM YAPACAĞIZ” İşte bu alt yapı çalışmalarımızın en büyüğü için harekete geçmiş durumdayız. Bu doğrultuda; Sav Kasabası ile Isparta şehir merkezi arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Spor Kompleksi altında bulunan 60 bin metrekarelik alan üzerine Stadyum yapacağız. Bu konuda gerekli mercilerle yazışmalarımızı yaptık ve şuanda onay bekliyoruz. Onay yazısı geldiği anda ilgili alanda inşaat çalışmalarına başlayacağız. “STADYUMUN İLK OLARAK SAHA BÖLÜMÜNÜ YAPACAĞIZ” İnşaat çalışmalarında ise ilk olarak sahanın yapımını tamamlayacağız. Uluslararası saha boyutları olan 105x70 boyutundaki sahayı kısa zamanda tamamlayacağız. Bunun için sahaya serilecek hazır çim getirteceğiz ve kısa zamanda sahayı oynanacak duruma getireceğiz. Stadyumun Soyunma Odaları, Hakem Odaları ve Tribünleri bölümlerini ise sahanın ardından yapacağız” dedi. “SPORDAKİ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ” IYAŞ Yönetim Kurulu ve Iyaşspor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, geçmişteki Ispartaspor Başkanlığı dönümendeki tecrübelerini Iyaşspor için kullandıklarını sözlerine ekledi.
IYAŞ YÖNETİM KURULU VE KULÜP BAŞKANI EROL BÜYÜKLEBLEBİ AÇIKLADI;‘’SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ’’

 IYAŞ YÖNETİM KURULU VE KULÜP BAŞKANI EROL BÜYÜKLEBLEBİ AÇIKLADI;‘’SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ’’

 

IYAŞ Yönetim Kurulu ve Iyaşspor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, ticaretin yanı sıra spora ve spor alt yapısına da büyük önem verdiklerini belirterek; “Bu doğrultuda takımımıza Stadyum yapacağız. Bu konuda tüm yazışmalarımızı tamamladık ve şuanda onay bekliyoruz. Onay yazısı gelir gelmez inşaata başlayacağız” dedi.

 

Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi sporda yeni ve büyük bir atılım içinde olduklarını bildirdi.

BÜYÜKLEBLEBİ; “SPOR ALT

YAPISINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

IYAŞ olarak; Futbol, Boks ve Atletizm branşlarında spor kulüplerine sponsorluk yaptıklarını, futbolda Iyaşspor’u tabandan tavana kadar ne kadar ilerlerse o noktaya gelinceye kadar yükseltmek için çalıştıklarını vurgulayan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ticarette olduğu gibi sporda da ve özellikle futbolda hedeflerimiz büyük. 2014 yılında kurduğumuz IYAŞ Gençlik Spor Kulübü olarak 1. Amatör Kümede ve 12- 19 yaş gruplarında takımlar oluşturduk ve şampiyonluklar kazandık. Sporda hedefimiz 150 olan lisanslı sporcusu sayısını 500’e çıkarmak ve profesyonel lige Isparta’nın öz çocuklarıyla çıkmaktır. Tabi bir taraftan da spor altyapısına büyük önem veriyoruz.

“SAV YOLUNUN SAĞ TARAFINDAKİ

ARAZİYE STADYUM YAPACAĞIZ”

İşte bu alt yapı çalışmalarımızın en büyüğü için harekete geçmiş durumdayız. Bu doğrultuda; Sav Kasabası ile Isparta şehir merkezi arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Spor Kompleksi altında bulunan 60 bin metrekarelik alan üzerine Stadyum yapacağız. Bu konuda gerekli mercilerle yazışmalarımızı yaptık ve şuanda onay bekliyoruz. Onay yazısı geldiği anda ilgili alanda inşaat çalışmalarına başlayacağız.

“STADYUMUN İLK OLARAK

SAHA BÖLÜMÜNÜ YAPACAĞIZ”

İnşaat çalışmalarında ise ilk olarak sahanın yapımını tamamlayacağız. Uluslararası saha boyutları olan 105x70 boyutundaki sahayı kısa zamanda tamamlayacağız. Bunun için sahaya serilecek hazır çim getirteceğiz ve kısa zamanda sahayı oynanacak duruma getireceğiz. Stadyumun Soyunma Odaları, Hakem Odaları ve Tribünleri bölümlerini ise sahanın ardından yapacağız” dedi.

“SPORDAKİ

TECRÜBELERİMİZİ

PAYLAŞIYORUZ”

IYAŞ Yönetim Kurulu ve Iyaşspor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, geçmişteki Ispartaspor Başkanlığı dönümendeki tecrübelerini Iyaşspor için kullandıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.