IYAŞ’IN İNDİRİM GÜNLERİ 12 NİSAN’A KADAR UZATILDI

GÜNDEM 27.03.2021 - 22:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2312+ kez okundu.
 

IYAŞ’IN İNDİRİM GÜNLERİ 12 NİSAN’A KADAR UZATILDI

IYAŞ’IN İNDİRİM GÜNLERİ 12 NİSAN’A KADAR UZATILDI
Isparta’nın alışveriş merkezi Iyaş, kuruluşunun 23’üncü yıldönümü nedeniyle özel indirim günleri düzenliyor. IYAŞ’ın 9 şubesinde de geçerli olan indirim günleri yoğun talep üzerine 12 Nisan’a kadar uzatıldı. Isparta’nın alışveriş merkezi Iyaş, 23 yaşında. Iyaş, her yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yıldönümüne özel kampanya düzenliyor. 12 Mart tarihi itibariyle başlayan indirim kampanyası yoğun talep üzerine 12 Nisan’a kadar uzatıldı. Yüzde 50’ye varan indirim yer aldığı indirim günleri Iyaş’nı  9 şubesinde geçerli. Iyaş şubelerinin yanı sıra Iyaş Bulvar AVM’de kurulan indirim çadırında ürünlerin satışı devam ediyor. Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, pandemi nedeniyle yoğunluk oluşturmamak amacıyla her ayın son 10 gününde indirim günleri düzenleneceğini belirtti. Iyaş’ın tüm mağazalarında süren indirim günleri 12 Nisan’a kadar devam edecek.
IYAŞ’IN İNDİRİM GÜNLERİ 12 NİSAN’A KADAR UZATILDI

Isparta’nın alışveriş merkezi Iyaş, kuruluşunun 23’üncü yıldönümü nedeniyle özel indirim günleri düzenliyor. IYAŞ’ın 9 şubesinde de geçerli olan indirim günleri yoğun talep üzerine 12 Nisan’a kadar uzatıldı.

Isparta’nın alışveriş merkezi Iyaş, 23 yaşında. Iyaş, her yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yıldönümüne özel kampanya düzenliyor.

12 Mart tarihi itibariyle başlayan indirim kampanyası yoğun talep üzerine 12 Nisan’a kadar uzatıldı. Yüzde 50’ye varan indirim yer aldığı indirim günleri Iyaş’nı  9 şubesinde geçerli.

Iyaş şubelerinin yanı sıra Iyaş Bulvar AVM’de kurulan indirim çadırında ürünlerin satışı devam ediyor.

Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, pandemi nedeniyle yoğunluk oluşturmamak amacıyla her ayın son 10 gününde indirim günleri düzenleneceğini belirtti.

Iyaş’ın tüm mağazalarında süren indirim günleri 12 Nisan’a kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.