ITSO üyeleri elektriği daha ucuza tüketecek

EKONOMİ 25.02.2015 - 10:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2297+ kez okundu.
 

ITSO üyeleri elektriği daha ucuza tüketecek

Isparta Ticaret Sanayi Odası ile CLK Akdeniz Elektrik arasında imzalanan indirim protokolü çerçevesinde oda üyeleri elektriği daha ucuza tüketecekler.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO ) ve  CLK Akdeniz Elektrik arasında imzalanan protokol ile oda üyelerinin daha ucuz elektrik kullanması sağlanacak.  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal  arasında imzalanan indirimli elektrik satış protokolünden Isparta’da bulunan ITSO üyeleri oda kayıt belgelerini göstererek yararlanabilecek.   ITSO’da yapılan protokol töreninde konuşan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal, ITSO üyelerinin  daha uygun fiyattan elektrik kullanmaları için bu protokolü imzaladıklarını  söyledi. Ayrıca Bakal, ‘EPDK tarafından onaylanan ulusal tarife tablosundaki, elektrik birim fiyatına baz teşkil eden dağıtım sistemi kullanıcıları, Tek zamanlı ticarethane-mesken ve sanayii tarifesinden elektrik kullanan aboneler için  bu indirim geçerli olacaktır.’ dedi. Genel Müdür Halit Bakal ayrıca ITSO üyelerini müşteri hizmet merkezinde beklememeleri için özel müşteri temsilcisi görevlendirdiklerini ifade etti. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise imzalanan bu protokol ile ITSO üyelerinin elektriği daha ucuza tüketeceğini söyledi. Tüm üyelerin bu imkandan faydalanmasını isteyen ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda farklı kurum ve kuruluşlarla protokol yapmaya devam ediyoruz. Bugün de Odamıza kayıtlı tüm üyelerimizin ucuz elektrik kullanmasını sağlayacak bir protokole imza atıyoruz. Üyelerimiz CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü’ne odamıza kayıtlı olduğunu gösterir belgesi ile başvurması halinde indirim yapılacak. Üyelerimiz sadece iş yerlerinde değil, abonesi bulunduğu meskenlerinde de fabrikalarında da bu indirimden yararlanabilecekler. Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize bu kolaylığı sağlayan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kurum yetkililerine teşekkür ederim.”dedi. Konuşmaların ardından ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, protokole imza attılar.              
Isparta Ticaret Sanayi Odası ile CLK Akdeniz Elektrik arasında imzalanan indirim protokolü çerçevesinde oda üyeleri elektriği daha ucuza tüketecekler.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO ) ve  CLK Akdeniz Elektrik arasında imzalanan protokol ile oda üyelerinin daha ucuz elektrik kullanması sağlanacak.  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal  arasında imzalanan indirimli elektrik satış protokolünden Isparta’da bulunan ITSO üyeleri oda kayıt belgelerini göstererek yararlanabilecek.  

ITSO’da yapılan protokol töreninde konuşan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal, ITSO üyelerinin  daha uygun fiyattan elektrik kullanmaları için bu protokolü imzaladıklarını  söyledi. Ayrıca Bakal, ‘EPDK tarafından onaylanan ulusal tarife tablosundaki, elektrik birim fiyatına baz teşkil eden dağıtım sistemi kullanıcıları, Tek zamanlı ticarethane-mesken ve sanayii tarifesinden elektrik kullanan aboneler için  bu indirim geçerli olacaktır.’ dedi. Genel Müdür Halit Bakal ayrıca ITSO üyelerini müşteri hizmet merkezinde beklememeleri için özel müşteri temsilcisi görevlendirdiklerini ifade etti.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise imzalanan bu protokol ile ITSO üyelerinin elektriği daha ucuza tüketeceğini söyledi. Tüm üyelerin bu imkandan faydalanmasını isteyen ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda farklı kurum ve kuruluşlarla protokol yapmaya devam ediyoruz. Bugün de Odamıza kayıtlı tüm üyelerimizin ucuz elektrik kullanmasını sağlayacak bir protokole imza atıyoruz. Üyelerimiz CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü’ne odamıza kayıtlı olduğunu gösterir belgesi ile başvurması halinde indirim yapılacak. Üyelerimiz sadece iş yerlerinde değil, abonesi bulunduğu meskenlerinde de fabrikalarında da bu indirimden yararlanabilecekler. Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize bu kolaylığı sağlayan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kurum yetkililerine teşekkür ederim.”dedi.

Konuşmaların ardından ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, protokole imza attılar.

           

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.