ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’dan Ispartaspor’a Deplasman Jesti

GÜNDEM 07.02.2021 - 20:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2906+ kez okundu.
 

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’dan Ispartaspor’a Deplasman Jesti

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’dan Ispartaspor’a Deplasman Jesti
İlimizin yetiştirdiği saygın işadamlarından Osman Şahlan, Ispartaspor’un önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Mersin İçel İdman Yurdu müsabakasının deplasman giderlerini karşılayacak.   Isparta’nın önemli işadamlarından Osman Şahlan, şehrin profesyonel futbol takımı Ispartaspor için bir kez daha desteğini ortaya koydu. Önümüzde ki hafta deplasmanda oynanacak olan Mersin İçel İdman Yurdu deplasmanın maddi giderleri işadamı Şahlan tarafından karşılanacak. TEŞEKKÜRLER OSMAN ŞAHLAN Konuyla ilgili olarak Ispartaspor’un resmi sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda: ‘Takımımızın İçel idman Yurdu ile perşembe günü oynayacağı maçın deplasman giderlerini karşılamayı kabul eden Şahlanlar Gıda işletmecisi Osman Şahlan beye Ispartaspor’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz’ denildi.
ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’dan Ispartaspor’a Deplasman Jesti

İlimizin yetiştirdiği saygın işadamlarından Osman Şahlan, Ispartaspor’un önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Mersin İçel İdman Yurdu müsabakasının deplasman giderlerini karşılayacak.

 

Isparta’nın önemli işadamlarından Osman Şahlan, şehrin profesyonel futbol takımı Ispartaspor için bir kez daha desteğini ortaya koydu. Önümüzde ki hafta deplasmanda oynanacak olan Mersin İçel İdman Yurdu deplasmanın maddi giderleri işadamı Şahlan tarafından karşılanacak.

TEŞEKKÜRLER OSMAN ŞAHLAN

Konuyla ilgili olarak Ispartaspor’un resmi sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda: ‘Takımımızın İçel idman Yurdu ile perşembe günü oynayacağı maçın deplasman giderlerini karşılamayı kabul eden Şahlanlar Gıda işletmecisi Osman Şahlan beye Ispartaspor’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz’ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.