ITSO Heyeti, ekonomiye değer katanlara ziyaretlere devam ediyor

GÜNDEM 25.03.2021 - 23:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2143+ kez okundu.
 

ITSO Heyeti, ekonomiye değer katanlara ziyaretlere devam ediyor

ITSO Heyeti, ekonomiye değer katanlara ziyaretlere devam ediyor
  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve beraberindeki heyet, Gönen Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren cam işleme fabrikasını ziyaret etti.  ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyeleri, Isparta ekonomisine değer katanlara ziyaretlerini sürdürüyor. ITSO Heyeti, Gönen Sanayi Sitesi’nde cam işleme alanında faaliyet gösteren Parlayan Cam’ı ziyaret etti. Parlayan Cam Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Emiral, ITSO heyetine sektörde yaşanan sorunlar ile yaptığı faaliyetlerinden bahsetti.  ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta ekonomisine değer katan işletmelere yönelik ziyaretlerden önemli çıktılar aldıklarını belirterek “üyelerimizi yerlerinde ziyaret ederek üretime, ekonomiye, istihdama katkıları ile teşekkür ediyor ve varsa sorunlarını dinliyoruz. Parlayan Cam da cam sanayi alanında faaliyet gösteren ve başarıları ile gurur duyduğumuz bir şirketimiz. Burada önemli istihdam sağlıyor, ekonomik değer üretiyorsunuz. Tebrik ediyoruz. ITSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.  Parlayan Cam Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Emiral da 50 kişi ile faaliyet gösterdiklerini cam işleme alanında önemli bir talebi karşıladıklarını anlattı. Oto cam ve ısı cam haricinde cam üzerine her türlü üretimin yapıldığını belirten Emiral, “burada 350 cam çeşidini üretiyoruz. Müşterilerimiz pvc, alüminyum doğrama ve cam balkon işi yapan işletmeler. 150 km.’lik çaptaki şehirlerin cam ihtiyacını karşılıyoruz. Amerika, Hollanda, Belçika’ya da ihracat gerçekleştiriyoruz.” dedi.  Cam sanayiinde hammadde sıkıntısı yaşandığını da belirten Emiral, “hammadde temini yapan firma İhracat fazla olduğu için iç piyasaya verdiği ürünü azalttı. Bu da bize hammadde bulmamızda zorluyor. Konuyu yetkililere duyurduk. İnşallah en yakın zamanda cam temini konusunda rahatlama yaşarız” diye konuştu.
ITSO Heyeti, ekonomiye değer katanlara ziyaretlere devam ediyor

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve beraberindeki heyet, Gönen Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren cam işleme fabrikasını ziyaret etti.

 ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyeleri, Isparta ekonomisine değer katanlara ziyaretlerini sürdürüyor. ITSO Heyeti, Gönen Sanayi Sitesi’nde cam işleme alanında faaliyet gösteren Parlayan Cam’ı ziyaret etti. Parlayan Cam Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Emiral, ITSO heyetine sektörde yaşanan sorunlar ile yaptığı faaliyetlerinden bahsetti.

 ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta ekonomisine değer katan işletmelere yönelik ziyaretlerden önemli çıktılar aldıklarını belirterek “üyelerimizi yerlerinde ziyaret ederek üretime, ekonomiye, istihdama katkıları ile teşekkür ediyor ve varsa sorunlarını dinliyoruz. Parlayan Cam da cam sanayi alanında faaliyet gösteren ve başarıları ile gurur duyduğumuz bir şirketimiz. Burada önemli istihdam sağlıyor, ekonomik değer üretiyorsunuz. Tebrik ediyoruz. ITSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

 Parlayan Cam Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Emiral da 50 kişi ile faaliyet gösterdiklerini cam işleme alanında önemli bir talebi karşıladıklarını anlattı. Oto cam ve ısı cam haricinde cam üzerine her türlü üretimin yapıldığını belirten Emiral, “burada 350 cam çeşidini üretiyoruz. Müşterilerimiz pvc, alüminyum doğrama ve cam balkon işi yapan işletmeler. 150 km.’lik çaptaki şehirlerin cam ihtiyacını karşılıyoruz. Amerika, Hollanda, Belçika’ya da ihracat gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 Cam sanayiinde hammadde sıkıntısı yaşandığını da belirten Emiral, “hammadde temini yapan firma İhracat fazla olduğu için iç piyasaya verdiği ürünü azalttı. Bu da bize hammadde bulmamızda zorluyor. Konuyu yetkililere duyurduk. İnşallah en yakın zamanda cam temini konusunda rahatlama yaşarız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.