ITSO Başkanı Tutar’dan 19 Mayıs mesajı

17.05.2019 - 13:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2473+ kez okundu.
 

ITSO Başkanı Tutar’dan 19 Mayıs mesajı

ITSO Başkanı Tutar’dan 19 Mayıs mesajı
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Mustafa Tutar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalama kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımının tarihidir” dedi. ITSO Başkanı Tutar’ın mesajı şöyle:             “Milli mücadele ateşini yakan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 100. yıldönümünü yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz. 19 Mayıs 1919'da Samsun’a atılan adım, aziz milletimizin bağımsızlığından hiçbir şart ve koşulda vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya bildirdiği Kurtuluş Savaşımızın ilk adımıdır. 19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalama kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımının tarihidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere duyduğu güveni, inancı da aynen taşıyoruz. Gençlerimizi iyi yetiştirmek, onlara iş bulmak, çare üretmek durumundayız. Onun için daha fazla yatırım yapmamız, daha çok girişimci yaratmamız gerekmekte. Bu gerçekten yola çıkarak devletiyle, milletiyle, iş dünyasıyla hep beraber gençliğimize sahip çıkmak, onların önünü açmak zorundayız. En ufak bir şüphemiz yoktur ki, gençlerimiz bu ülkeye daha da güzel bir yarın kuracaklardır.  Bu düşüncelerle tüm üyelerimizin, Isparta halkının ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası  adına kutluyor, başta bu büyük mücadelenin mimarı Büyük Önder Atatürk ve savaş arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. “  
ITSO Başkanı Tutar’dan 19 Mayıs mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Mustafa Tutar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalama kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımının tarihidir” dedi. ITSO Başkanı Tutar’ın mesajı şöyle:

            “Milli mücadele ateşini yakan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 100. yıldönümünü yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz. 19 Mayıs 1919'da Samsun’a atılan adım, aziz milletimizin bağımsızlığından hiçbir şart ve koşulda vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya bildirdiği Kurtuluş Savaşımızın ilk adımıdır. 19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalama kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımının tarihidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere duyduğu güveni, inancı da aynen taşıyoruz. Gençlerimizi iyi yetiştirmek, onlara iş bulmak, çare üretmek durumundayız. Onun için daha fazla yatırım yapmamız, daha çok girişimci yaratmamız gerekmekte. Bu gerçekten yola çıkarak devletiyle, milletiyle, iş dünyasıyla hep beraber gençliğimize sahip çıkmak, onların önünü açmak zorundayız. En ufak bir şüphemiz yoktur ki, gençlerimiz bu ülkeye daha da güzel bir yarın kuracaklardır. 

Bu düşüncelerle tüm üyelerimizin, Isparta halkının ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası  adına kutluyor, başta bu büyük mücadelenin mimarı Büyük Önder Atatürk ve savaş arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. “

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.