“ITKM biran önce bitirilsin”

GÜNDEM 24.06.2020 - 19:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1546+ kez okundu.
 

“ITKM biran önce bitirilsin”

“ITKM biran önce bitirilsin”
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı:  “ITKM biran önce bitirilsin” CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta’nın uzun yıllardır gündeminden düşmeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bölgedeki esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini belirten İl Başkanı Halıcı, “ITKM bir an önce bitirilmeli” dedi.   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’im 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelmesiyle inşaatın tamamlanma çalışmalarında hareketlilik yaşayan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi, koronavirüs salgını nedeniyle bekleyişini sürdürüyor. Konu ile ilgili CHP il Başkanı Yalım Halıcı açıklamalarda bulundu. Bölgedeki esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini belirten İl Başkanı Halıcı, “ITKM bir an önce bitirilmeli” dedi.  Halıcı,  “Bizim belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız orada protokole bir takım çekinceler şerhler koydular onun takibindeyiz biran önce bitirilmesini istiyoruz artık. Isparta’ya kazandırılmalı ancak taahhüt edilen süreler ancak korona gözetilerek yapılmalı orası Isparta’nın yıllardır kanayan yarası ve Isparta’nın yerel esnafı mağdur edilmemeli öncelik Isparta’nın yerel esnafında olmalı ITKM konusunda ve biran önce bitirilmesini bekliyoruz.  İnşallah taahhüt edilen süreçte bitirilir bizler de konunun yakinen takipçisi olmaya devam edeceğiz.”
“ITKM biran önce bitirilsin”

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı: 

“ITKM biran önce bitirilsin”

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta’nın uzun yıllardır gündeminden düşmeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bölgedeki esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini belirten İl Başkanı Halıcı, “ITKM bir an önce bitirilmeli” dedi.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’im 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelmesiyle inşaatın tamamlanma çalışmalarında hareketlilik yaşayan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi, koronavirüs salgını nedeniyle bekleyişini sürdürüyor.

Konu ile ilgili CHP il Başkanı Yalım Halıcı açıklamalarda bulundu. Bölgedeki esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini belirten İl Başkanı Halıcı, “ITKM bir an önce bitirilmeli” dedi.  Halıcı,  “Bizim belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız orada protokole bir takım çekinceler şerhler koydular onun takibindeyiz biran önce bitirilmesini istiyoruz artık. Isparta’ya kazandırılmalı ancak taahhüt edilen süreler ancak korona gözetilerek yapılmalı orası Isparta’nın yıllardır kanayan yarası ve Isparta’nın yerel esnafı mağdur edilmemeli öncelik Isparta’nın yerel esnafında olmalı ITKM konusunda ve biran önce bitirilmesini bekliyoruz.  İnşallah taahhüt edilen süreçte bitirilir bizler de konunun yakinen takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.