ISUBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu; Aktif Hale Geliyor

GÜNDEM 26.06.2020 - 14:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2842+ kez okundu.
 

ISUBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu; Aktif Hale Geliyor

ISUBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu; Aktif Hale Geliyor
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Yabancı Diller Yüksekokulu’na yeni atanan öğretim görevlileri ile bir araya geldi.   Toplantıda Rektör Diler; Yüksekokulun yenilikçi ve dinamik bir anlayışla dil öğretimindeki çağdaş yaklaşımları, yöntem ve teknikleri Üniversitenin hedef ve amaçlarıyla birleştirerek nitelikli ve modern bir dil eğitimi vermek; öğrencilerin hem bilimsel çalışma alanlarında hem de iş hayatlarında ihtiyaç duyacakları dil becerilerini kazandırmak, öğrencilerin yabancı dil öğrenim süreçlerinde kendine güvenen, sorumlu ve bağımsız öğrenen bireyler olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.    Toplantıda karşılıklı fikir alış verişi bulunuldu ve en kısa zamanda ISUBÜ Yabancı-Dil-Eğitim-Öğretim-Yönetmeliği çıkarılmasına karar verildi.
ISUBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu; Aktif Hale Geliyor

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Yabancı Diller Yüksekokulu’na yeni atanan öğretim görevlileri ile bir araya geldi.
 
Toplantıda Rektör Diler; Yüksekokulun yenilikçi ve dinamik bir anlayışla dil öğretimindeki çağdaş yaklaşımları, yöntem ve teknikleri Üniversitenin hedef ve amaçlarıyla birleştirerek nitelikli ve modern bir dil eğitimi vermek; öğrencilerin hem bilimsel çalışma alanlarında hem de iş hayatlarında ihtiyaç duyacakları dil becerilerini kazandırmak, öğrencilerin yabancı dil öğrenim süreçlerinde kendine güvenen, sorumlu ve bağımsız öğrenen bireyler olmalarını sağlamak olduğunu belirtti. 
 
Toplantıda karşılıklı fikir alış verişi bulunuldu ve en kısa zamanda ISUBÜ Yabancı-Dil-Eğitim-Öğretim-Yönetmeliği çıkarılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.