ISUBÜ Senatosu Yenişarbademli’de toplandı

GÜNDEM 03.10.2019 - 10:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2065+ kez okundu.
 

ISUBÜ Senatosu Yenişarbademli’de toplandı

ISUBÜ Senatosu Yenişarbademli’de toplandı
  Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  (ISUBÜ) Senato Toplantısı 01 Ekim 2019 Salı günü saat 14.30 Yenişarbademli Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda yapıldı.   Senato Toplantısı için Yenişarbademli’ye giden heyeti Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, Vali Çeşmesi mevkiinde karşıladı. İlçe hakkında kısa bilgiler veren Belediye Başkanı Özata, ISUBÜ heyetini Pınargözü Mağarası Mesirelik Alanı’nda misafir etti. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Üniversite yönetimi ve Senato Üyeleri katıldı. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler,  Senato Toplantılarını her ay farklı bir ilçede gerçekleştireceklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata’ya, Yenişarbademli MYO idareci ve personeline teşekkür etti. Rektör Diler ve Senatörler, Beyşehir Gölü kenarından kısa bir mola vererek hatıra fotoğrafı çekildiler.      
ISUBÜ Senatosu Yenişarbademli’de toplandı

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  (ISUBÜ) Senato Toplantısı 01 Ekim 2019 Salı günü saat 14.30 Yenişarbademli Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda yapıldı.

 

Senato Toplantısı için Yenişarbademli’ye giden heyeti Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, Vali Çeşmesi mevkiinde karşıladı. İlçe hakkında kısa bilgiler veren Belediye Başkanı Özata, ISUBÜ heyetini Pınargözü Mağarası Mesirelik Alanı’nda misafir etti.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Üniversite yönetimi ve Senato Üyeleri katıldı.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler,  Senato Toplantılarını her ay farklı bir ilçede gerçekleştireceklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata’ya, Yenişarbademli MYO idareci ve personeline teşekkür etti.

Rektör Diler ve Senatörler, Beyşehir Gölü kenarından kısa bir mola vererek hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.