ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den; Zafer Bayramı Mesajı

GÜNDEM 30.08.2020 - 11:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2360+ kez okundu.
 

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den; Zafer Bayramı Mesajı

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den; Zafer Bayramı Mesajı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.   Rektör Diler mesajında; “Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran, Mercidabık, Mohaç, Kıbrıs, Sakarya ve Başkomutanlık meydan muharebeleri… Bunlar tarihimizin altın sayfalarını dolduran kahramanlık öyküleri! Bunlar vatan aşkıyla gördüğümüz büyük rüyaların tarihimize akseden yansımaları! Birer gün dönümü bunlar ya da birer seher türküsü Hepsi de bu ayın takvim yaprakları arasında cereyan ettiği, bu ayın uğuruyla destanlaştığı için Ağustos’u zaferler ayı olarak bilir; bu bereketli zamanı taçlandıran 30 Ağustos’u da Zafer Bayramı olarak kutlarız. Bugün de aynı gururu yaşıyoruz. Gönlümüzde istiklal ve istikbal çiçeklerinin açtığı bir Zafer Bayramını daha idrak ediyoruz. Ne mutlu! On asır önce Malazgirt zaferiyle Anadolu’yu bize vatan yapan Sultan Alpaslan’dan, bir asır önce Başkomutanlık meydan muharebesiyle Anadolu’yu işgalci güçlerin elinden kurtaran Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kadar bize şanlı zaferler kazandıran bütün ecdadımızı şükranla yad ediyor, aziz vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bütün mesai arkadaşlarımın, sevgili öğrencilerimin ve asil milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den; Zafer Bayramı Mesajı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Rektör Diler mesajında; “Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran, Mercidabık, Mohaç, Kıbrıs, Sakarya ve Başkomutanlık meydan muharebeleri…
Bunlar tarihimizin altın sayfalarını dolduran kahramanlık öyküleri!
Bunlar vatan aşkıyla gördüğümüz büyük rüyaların tarihimize akseden yansımaları!
Birer gün dönümü bunlar ya da birer seher türküsü
Hepsi de bu ayın takvim yaprakları arasında cereyan ettiği, bu ayın uğuruyla destanlaştığı için Ağustos’u zaferler ayı olarak bilir; bu bereketli zamanı taçlandıran 30 Ağustos’u da Zafer Bayramı olarak kutlarız.
Bugün de aynı gururu yaşıyoruz. Gönlümüzde istiklal ve istikbal çiçeklerinin açtığı bir Zafer Bayramını daha idrak ediyoruz.
Ne mutlu!
On asır önce Malazgirt zaferiyle Anadolu’yu bize vatan yapan Sultan Alpaslan’dan, bir asır önce Başkomutanlık meydan muharebesiyle Anadolu’yu işgalci güçlerin elinden kurtaran Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kadar bize şanlı zaferler kazandıran bütün ecdadımızı şükranla yad ediyor, aziz vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
Bütün mesai arkadaşlarımın, sevgili öğrencilerimin ve asil milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.