ISUBÜ Rektörü Diler’den TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür

GÜNDEM 06.11.2020 - 15:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2229+ kez okundu.
 

ISUBÜ Rektörü Diler’den TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür

ISUBÜ Rektörü Diler’den TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür
ISUBÜ Rektörü Diler’den  TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür Genç bir üniversite olarak yeni yatırımlarımız için gerekli olan kaynakları oluşturmak adına her zaman kapısını çaldığımız, TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Bilgiç, Üniversitemizin ve Isparta’mızın gelişmesi, devlet ve hükümet yatırımlarından faydalanması adına her zaman her türlü desteği sağlamaktadır. ISUBÜ’nün mevcut durumu ve gelecek planlamaları hakkında her zaman bilgi sahibi olan, Isparta’mızın ve Üniversitemizin her türlü sorunlarını kendisine ilettiğimizde bizleri gere çevirmeyen TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekilimiz Sayı Süreyya Bilgiç’e 2021 yılında üniversitemize ayırttığı bütçe için öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz adına  teşekkürlerimizi sunuyorum.  
ISUBÜ Rektörü Diler’den TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür

ISUBÜ Rektörü Diler’den

 TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Teşekkür

Genç bir üniversite olarak yeni yatırımlarımız için gerekli olan kaynakları oluşturmak adına her zaman kapısını çaldığımız, TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Bilgiç, Üniversitemizin ve Isparta’mızın gelişmesi, devlet ve hükümet yatırımlarından faydalanması adına her zaman her türlü desteği sağlamaktadır.

ISUBÜ’nün mevcut durumu ve gelecek planlamaları hakkında her zaman bilgi sahibi olan, Isparta’mızın ve Üniversitemizin her türlü sorunlarını kendisine ilettiğimizde bizleri gere çevirmeyen TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekilimiz Sayı Süreyya Bilgiç’e 2021 yılında üniversitemize ayırttığı bütçe için öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz adına  teşekkürlerimizi sunuyorum.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.