ISUBÜ’DEN UMUT DOLU PROJE

GÜNDEM 27.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1337+ kez okundu.
 

ISUBÜ’DEN UMUT DOLU PROJE

ISUBÜ’DEN UMUT DOLU PROJE
sparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Topluluğu'nun bir projesi olan "Bir Kitap Bir Umut" Projesi hayata geçirildi.   Dün gerçekleştirilen proje kapsamında başta topluluk üyesi öğrenciler olmak üzere, yaklaşık 80 kişilik bir grup Sütçüler İlçesi Kesme Köyüne gitti. Sütçüler İlçesiYukarı Kartoz Köyünde doğan Güler Güneş isimli öğrencimizin trafik kazası sonucu vefat etmesinden sonra onun adını yaşatmak amacıyla hazırlanan "BİR KİTAP BİR UMUT PROJESİ" çerçevesinde o bölgede bulunan öğrenciler için GÜLER KÜTÜPHANESİ kuruldu.   Kesme İlkokulu öğrencileri ile birlikte yapılan güzel bir Kahvaltıdan sonra öğrencilere kitap dışında ayakkabı, bere ,eldiven atkı, kırtasiye ürünleri gibi birçok hediye dağıtıldı. Okulun eksikleri ve öğrencilerin ihtiyaçları giderildi. Sonrasında Isparta Belediyesi öncülüğünde kurulan şişme oyun parkında öğrenciler gönüllerince eğlendiler.   Bu projeye katkı sağlayan sponsorlar; Kılıçarslan Coca Cola sahibi Kazım Kılıçarslan, Can Gıda sahibi Uğur Ezin ile Ankara Unlu Mamülleri, Oktay Petrol, Ülperen Kırtasiye, Patatos Köfte, Bedir Kırtasiyeye üniversitemiz ASYA Topluluğu olarak teşekkür ederiz. Bizde Medya 32 olarak Isparta Halkı adına yaptıkları bu güzel çalışmadan dolayı, üniversitenin bu güzide topluluğunu tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.  
ISUBÜ’DEN UMUT DOLU PROJE

sparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Topluluğu'nun bir projesi olan "Bir Kitap Bir Umut" Projesi hayata geçirildi.
 
Dün gerçekleştirilen proje kapsamında başta topluluk üyesi öğrenciler olmak üzere, yaklaşık 80 kişilik bir grup Sütçüler İlçesi Kesme Köyüne gitti. Sütçüler İlçesiYukarı Kartoz Köyünde doğan Güler Güneş isimli öğrencimizin trafik kazası sonucu vefat etmesinden sonra onun adını yaşatmak amacıyla hazırlanan "BİR KİTAP BİR UMUT PROJESİ" çerçevesinde o bölgede bulunan öğrenciler için GÜLER KÜTÜPHANESİ kuruldu.
 
Kesme İlkokulu öğrencileri ile birlikte yapılan güzel bir Kahvaltıdan sonra öğrencilere kitap dışında ayakkabı, bere ,eldiven atkı, kırtasiye ürünleri gibi birçok hediye dağıtıldı. Okulun eksikleri ve öğrencilerin ihtiyaçları giderildi. Sonrasında Isparta Belediyesi öncülüğünde kurulan şişme oyun parkında öğrenciler gönüllerince eğlendiler.
 
Bu projeye katkı sağlayan sponsorlar; Kılıçarslan Coca Cola sahibi Kazım Kılıçarslan, Can Gıda sahibi Uğur Ezin ile Ankara Unlu Mamülleri, Oktay Petrol, Ülperen Kırtasiye, Patatos Köfte, Bedir Kırtasiyeye üniversitemiz ASYA Topluluğu olarak teşekkür ederiz. Bizde Medya 32 olarak Isparta Halkı adına yaptıkları bu güzel çalışmadan dolayı, üniversitenin bu güzide topluluğunu tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.