ISUBÜ’den 1 GECE 2 KONSER

GÜNDEM 05.12.2019 - 10:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2433+ kez okundu.
 

ISUBÜ’den 1 GECE 2 KONSER

ISUBÜ’den 1 GECE 2 KONSER
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bu akşam efsane bir etkinliğe imza atacak. Kış Fest programında bir gecede 2 konser düzenleyen ISUBÜ'nün konukları son yılların sevilen sanatçısı Eda Baba ve yaptıkları efsane çalışmalarla isimlerinden sıkça söz ettiren Ses Ver Sus (A Capella) olacak. Ayrıca Doğukan Alsay'da interaktif şovuyla geceye renk katacak. Bu akşam saat 19:00'da Işıkkent Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Ispartalılar davetli.  
ISUBÜ’den 1 GECE 2 KONSER

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bu akşam efsane bir etkinliğe imza atacak.

Kış Fest programında bir gecede 2 konser düzenleyen ISUBÜ'nün konukları son yılların sevilen sanatçısı Eda Baba ve yaptıkları efsane çalışmalarla isimlerinden sıkça söz ettiren Ses Ver Sus (A Capella) olacak.

Ayrıca Doğukan Alsay'da interaktif şovuyla geceye renk katacak.

Bu akşam saat 19:00'da Işıkkent Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Ispartalılar davetli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.