ISUBÜ Akademik Yıl açılışına Katıldı

GÜNDEM 19.09.2019 - 10:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1823+ kez okundu.
 

ISUBÜ Akademik Yıl açılışına Katıldı

ISUBÜ Akademik Yıl açılışına Katıldı
Rektör Prof. Dr. Diler, 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı 2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.   Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve beraberindeki akademisyenlerden oluşan heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni”ne katıldı. 2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkânının yanı sıra, YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, üniversite rektörleri ile üniversiteleri temsilen akademisyen ve öğrenciler katıldı. Yeni akademik yılın ülkemiz, milletimiz ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi için hayırlara vesile olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler,  “Yükseköğretim Kurulu tarafından düzenlenen 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Üniversitemiz akademisyenleriyle katılım sağladık. Akademik yıl öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hayırlı olsun.” dedi.
ISUBÜ Akademik Yıl açılışına Katıldı

Rektör Prof. Dr. Diler, 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı
2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve beraberindeki akademisyenlerden oluşan heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni”ne katıldı.
2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkânının yanı sıra, YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, üniversite rektörleri ile üniversiteleri temsilen akademisyen ve öğrenciler katıldı.
Yeni akademik yılın ülkemiz, milletimiz ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi için hayırlara vesile olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler,  “Yükseköğretim Kurulu tarafından düzenlenen 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Üniversitemiz akademisyenleriyle katılım sağladık. Akademik yıl öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.