ISUBÜ AİLESİ ZOOM ÜZERİNDEN BAYRAMLAŞTI

GÜNDEM 13.05.2021 - 18:12, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1667+ kez okundu.
 

ISUBÜ AİLESİ ZOOM ÜZERİNDEN BAYRAMLAŞTI

ISUBÜ AİLESİ ZOOM ÜZERİNDEN BAYRAMLAŞTI
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, 200 öğretim üyesi/görevlisi ve 80 idari personel ile zoom üzerinden bayramlaştı. Genel sekreter ve daire başkanları ile idari personel söz alarak ısubü ailesinin bayramını kutladı  Bu bayramlaşma üniversiteler arasında bir ilk olarak gerçekleşti. Zoom üzerinden yapılan bayramlaşma yaklaşık 2.5 saat sürdü. Isubü akademisyenleri bayramlaşma için Rektör Prof. Dr. Diler’e teşekkür etti. Bir cok akademisyen zoom üzerinden bayramlaşmaya aileleri ile katıldı. Bayramlaşma oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.
ISUBÜ AİLESİ ZOOM ÜZERİNDEN BAYRAMLAŞTI

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, 200 öğretim üyesi/görevlisi ve 80 idari personel ile zoom üzerinden bayramlaştı. Genel sekreter ve daire başkanları ile idari personel söz alarak ısubü ailesinin bayramını kutladı  Bu bayramlaşma üniversiteler arasında bir ilk olarak gerçekleşti. Zoom üzerinden yapılan bayramlaşma yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Isubü akademisyenleri bayramlaşma için Rektör Prof. Dr. Diler’e teşekkür etti. Bir cok akademisyen zoom üzerinden bayramlaşmaya aileleri ile katıldı. Bayramlaşma oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.