ISPARTAYA BİR DÖNEM DAMGA VURAN VAHDETTİN ÖZKAN KONYA VALİSİ OLDU

GÜNDEM 10.06.2020 - 11:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2436+ kez okundu.
 

ISPARTAYA BİR DÖNEM DAMGA VURAN VAHDETTİN ÖZKAN KONYA VALİSİ OLDU

ISPARTAYA BİR DÖNEM DAMGA VURAN VAHDETTİN ÖZKAN KONYA VALİSİ OLDU
Son Valiler Kararnamesi ile Vahdettin Özkan,Konya valiliğine atandı. Isparta’da Valilik görevi yaparken beyefenliliği ile taktir toplayan, Isparta’da kaldığı 3 yıl içinde büyük hizmetlere imza atan ve giderken güllerle uğurlanan Özkan Kahramanmaraş’tan sonra Konya’ya atandı. İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi üzerindeki çalışmasını geçtiğimiz günlerde tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı'na gönderdi. Cumhurbaşkanlığı kararname üzerine bir süre çalışarak Vali Kararnamesi'nin son şeklini verdi. Kararname bu akşam tamamlandı. 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararının ayrıntıları ortaya çıktı. Kararnameye göre 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapıldı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Bazı Kaymakamlar ve yüksek düzey bürokratlar vali olarak atandı.
ISPARTAYA BİR DÖNEM DAMGA VURAN VAHDETTİN ÖZKAN KONYA VALİSİ OLDU

Son Valiler Kararnamesi ile Vahdettin Özkan,Konya valiliğine atandı. Isparta’da Valilik görevi yaparken beyefenliliği ile taktir toplayan, Isparta’da kaldığı 3 yıl içinde büyük hizmetlere imza atan ve giderken güllerle uğurlanan Özkan Kahramanmaraş’tan sonra Konya’ya atandı.

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi üzerindeki çalışmasını geçtiğimiz günlerde tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı'na gönderdi. Cumhurbaşkanlığı kararname üzerine bir süre çalışarak Vali Kararnamesi'nin son şeklini verdi. Kararname bu akşam tamamlandı.

2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararının ayrıntıları ortaya çıktı. Kararnameye göre 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapıldı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Bazı Kaymakamlar ve yüksek düzey bürokratlar vali olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.