ISPARTASPOR YÖNETİMİNDEN BAKAN'A FORMA HEDİYE EDİLDİ

GÜNDEM 13.11.2019 - 11:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1359+ kez okundu.
 

ISPARTASPOR YÖNETİMİNDEN BAKAN'A FORMA HEDİYE EDİLDİ

ISPARTASPOR YÖNETİMİNDEN BAKAN'A FORMA HEDİYE EDİLDİ
Isparta'ya ISUBÜ Akademi açılışı için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şehrin futboldaki temsilcisi Ispartaspor Yönetimi tarafından isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ISUBÜ açılışı öncesinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen’i makamında ziyaret etti. Bu ziyarette Ispartaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman ve yöneticiler tarafından Bakan Kasapoğlu’na Ispartaspor forması hediye edildi. Bakan Kasapoğlu, Ispartaspor ile ilgili yönetimden bilgi aldı.
ISPARTASPOR YÖNETİMİNDEN BAKAN'A FORMA HEDİYE EDİLDİ

Isparta'ya ISUBÜ Akademi açılışı için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şehrin futboldaki temsilcisi Ispartaspor Yönetimi tarafından isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ISUBÜ açılışı öncesinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen’i makamında ziyaret etti. Bu ziyarette Ispartaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman ve yöneticiler tarafından Bakan Kasapoğlu’na Ispartaspor forması hediye edildi. Bakan Kasapoğlu, Ispartaspor ile ilgili yönetimden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.