Ispartaspor Yeni Sezon İçin; Kurban Kesip Dua Etti

GÜNDEM 03.09.2020 - 18:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2646+ kez okundu.
 

Ispartaspor Yeni Sezon İçin; Kurban Kesip Dua Etti

Ispartaspor Yeni Sezon İçin; Kurban Kesip Dua Etti
Ispartaspor’da Teknik Heyet ve Futbolcular bugün tesislerde kurban kesip dua ederek yeni sezonun hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.   Ispartaspor’da Teknik Heyet ve Futbolcular bugün tesislerde bir araya gelerek tesislerin önünde kurban kestiler. Yeni sezonun hayırlı uğurlu olması yönündeki duayı ise İmam – Hatip Muhammet Akçil yaptı. Teknik Heyet ve futbolcular edilen duaya ellerini semaya açarak ‘amin’ dediler. TOPLU FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER Tesislerin önündeki program; Ispartaspor Teknik Heyet ve Futbolcuların toplu resim çektirmesiyle sona erdi.
Ispartaspor Yeni Sezon İçin; Kurban Kesip Dua Etti

Ispartaspor’da Teknik Heyet ve Futbolcular bugün tesislerde kurban kesip dua ederek yeni sezonun hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.
 
Ispartaspor’da Teknik Heyet ve Futbolcular bugün tesislerde bir araya gelerek tesislerin önünde kurban kestiler. Yeni sezonun hayırlı uğurlu olması yönündeki duayı ise İmam – Hatip Muhammet Akçil yaptı. Teknik Heyet ve futbolcular edilen duaya ellerini semaya açarak ‘amin’ dediler.
TOPLU FOTOĞRAF
ÇEKTİRDİLER
Tesislerin önündeki program; Ispartaspor Teknik Heyet ve Futbolcuların toplu resim çektirmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.