Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün; Kulübün adı var Kendi yok!

GÜNDEM 06.12.2019 - 11:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1316+ kez okundu.
 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün; Kulübün adı var Kendi yok!

Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün; Kulübün adı var Kendi yok!
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, iki sezon önceki gibi Ispartaspor’un yine tesisleşememiş olduğunu gördüğünü belirterek; “Kulübümüz Trabzonspor ile aynı yani 1967’de kurulmuş ancak, tesisleşememiş. Isparta’nın bu sorunu bir an önce çözmesi lazım” dedi.   Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, önceki akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. ŞENGÜN; “TESİSLEŞME BİR KULÜP İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” Teknik Direktör Şengün, programda yaptığı konuşmada; “Ben iki sezon önce de Ispartaspor’da görev almıştım. O dönemde de tesisleşme yoktu. Takım bir orada, bir burada duruyordu. Tabiki böyle olmaz. Takımın kendi tesisleri olması lazım ki, başarı gelsin. Aradan iki yıl daha doğrusu iki sezon geçti ben tekrar geldim. Fakat, Isparta’da tesisleşme konusunda bir gelişme göremedim. Maalesef bunu üzülerek de olsa söylemek zorundayım. Bir kulüp için tesisleşme çok önemlidir. “ISPARTASPOR, TRABZONSPOR İLE AYNI YAŞTA ANCAK…” Bilindiği gibi ben Trabzonluyum ve memleketimin takımı Trabzonspor da aynı Ispartaspor gibi 1967’de kurulmuş. Ancak, Ispartaspor ile Trabzonspor aynı yaşta olmalarına rağmen Isparta’da tesisleşme konusunda bir ilerleme olmamış. Diğer bir deyişle kulübün adı ver kendisi yok. Yani tesisleri yok. Takımın tesisi olmadığı gibi otobüsü bile yok” dedi. “İKİ SENE İÇİNDE TAKIMDA ALT YAPI DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ” Alt yapı konusuna da değinen Teknik Patron Şengün; “İki sezon önce takımın başında iken alt yapı konusunda gerçekten önemli çalışmalar yapmıştık ve takımın alt yapısını belli bir sisteme ve duruma getirmiştik. Ancak, iki yıl sonra geldiğimde maalesef o bıraktığım alt yapıdan geriye hiçbir şey kalmamış. Takım, alt yapısıyla güçlü olur. Alttan gelen gençlerle güçlenerek ilerler” dedi.
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün; Kulübün adı var Kendi yok!

Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, iki sezon önceki gibi Ispartaspor’un yine tesisleşememiş olduğunu gördüğünü belirterek; “Kulübümüz Trabzonspor ile aynı yani 1967’de kurulmuş ancak, tesisleşememiş. Isparta’nın bu sorunu bir an önce çözmesi lazım” dedi.
 
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, önceki akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
ŞENGÜN; “TESİSLEŞME BİR
KULÜP İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Teknik Direktör Şengün, programda yaptığı konuşmada; “Ben iki sezon önce de Ispartaspor’da görev almıştım. O dönemde de tesisleşme yoktu. Takım bir orada, bir burada duruyordu. Tabiki böyle olmaz. Takımın kendi tesisleri olması lazım ki, başarı gelsin. Aradan iki yıl daha doğrusu iki sezon geçti ben tekrar geldim. Fakat, Isparta’da tesisleşme konusunda bir gelişme göremedim. Maalesef bunu üzülerek de olsa söylemek zorundayım. Bir kulüp için tesisleşme çok önemlidir.
“ISPARTASPOR, TRABZONSPOR
İLE AYNI YAŞTA ANCAK…”
Bilindiği gibi ben Trabzonluyum ve memleketimin takımı Trabzonspor da aynı Ispartaspor gibi 1967’de kurulmuş. Ancak, Ispartaspor ile Trabzonspor aynı yaşta olmalarına rağmen Isparta’da tesisleşme konusunda bir ilerleme olmamış. Diğer bir deyişle kulübün adı ver kendisi yok. Yani tesisleri yok. Takımın tesisi olmadığı gibi otobüsü bile yok” dedi.
“İKİ SENE İÇİNDE TAKIMDA ALT
YAPI DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ”
Alt yapı konusuna da değinen Teknik Patron Şengün; “İki sezon önce takımın başında iken alt yapı konusunda gerçekten önemli çalışmalar yapmıştık ve takımın alt yapısını belli bir sisteme ve duruma getirmiştik. Ancak, iki yıl sonra geldiğimde maalesef o bıraktığım alt yapıdan geriye hiçbir şey kalmamış. Takım, alt yapısıyla güçlü olur. Alttan gelen gençlerle güçlenerek ilerler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.