ISPARTASPOR KULÜP BAŞKANI ATAKAN YAZGAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

GÜNDEM 15.05.2022 - 23:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2417+ kez okundu.
 

ISPARTASPOR KULÜP BAŞKANI ATAKAN YAZGAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

ISPARTASPOR KULÜP BAŞKANI ATAKAN YAZGAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan Play Off maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Atakan Yazgan'ın açıklaması şu şekilde “Zorlu geçen lig mücadelesi neticesinde 4. olarak play off' a kaldık.   Play off birinci eleme maçını kendi sahamızda Karacabey takımına karşı çok iyi oynadığımız maçta hakemin golümüzü vermemesi ve maç boyunca  yanlış kararlar vermesi neticesinde kaybettik. Hakem maçı katletmiştir. Ve bu haksızlığı on bir bin kişinin önünde yapmıştır.  Bu maçın rövanşı yarın Karacabey sahasında olacaktır. Henüz hiçbir şey bitmiş değildir. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. Tüm Taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Zafer inananlarındır.
ISPARTASPOR KULÜP BAŞKANI ATAKAN YAZGAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan Play Off maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Atakan Yazgan'ın açıklaması şu şekilde “Zorlu geçen lig mücadelesi neticesinde 4. olarak play off' a kaldık.   Play off birinci eleme maçını kendi sahamızda Karacabey takımına karşı çok iyi oynadığımız maçta hakemin golümüzü vermemesi ve maç boyunca  yanlış kararlar vermesi neticesinde kaybettik. Hakem maçı katletmiştir. Ve bu haksızlığı on bir bin kişinin önünde yapmıştır. 

Bu maçın rövanşı yarın Karacabey sahasında olacaktır. Henüz hiçbir şey bitmiş değildir. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. Tüm Taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Zafer inananlarındır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.