ISPARTASPOR KULÜBÜ’NDEN TARAFTARLARA ÖNEMLİ; ERTELEME AÇIKLAMASI!

GÜNDEM 16.11.2020 - 10:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2592+ kez okundu.
 

ISPARTASPOR KULÜBÜ’NDEN TARAFTARLARA ÖNEMLİ; ERTELEME AÇIKLAMASI!

ISPARTASPOR KULÜBÜ’NDEN TARAFTARLARA ÖNEMLİ; ERTELEME AÇIKLAMASI!
Esenler Erokspor maçı Covid – 19 nedeniyle ertelenen Ispartaspor Kulübü, son günlerde medyada yer alan ‘erteleme yerine hükmen mağlubiyet geliyor’ yönündeki iddialara yönelik olarak resmi bir açıklama yaptı.   HENÜZ FEDERASYON TARAFINDAN BİR AÇIKLAMA YAPILMADI Ispartaspor Kulübünden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi; “Bazı haber sitelerinde dolaşan Covid sebebiyle ertelenen maçlar oynanmayacak 14 den fazla vaka olan takımlar hükmen mağlup sayılacak kararı henüz Federasyon tarafından açıklanmamış ve resmilik kazanmamıştır. BU KARAR BİZİ ETKİLEMEZ… Ayrıca bundan sonraki durumlarda geçerli olması beklenen bu karar bizi etkilememektedir. Çünkü bizim maçımız bu kararlar alınmadan önce ertelenmiştir. Tekrar ediyoruz 1-2 haber sitesinde bu söylentiler vardır ama Federasyon tarafından açıklanan resmi bir karar henüz yoktur. Erteleme yazımız ektedir...” denildi.   İŞTE O ERTELEME YAZISI      Haberi Yazdır  
ISPARTASPOR KULÜBÜ’NDEN TARAFTARLARA ÖNEMLİ; ERTELEME AÇIKLAMASI!
Esenler Erokspor maçı Covid – 19 nedeniyle ertelenen Ispartaspor Kulübü, son günlerde medyada yer alan ‘erteleme yerine hükmen mağlubiyet geliyor’ yönündeki iddialara yönelik olarak resmi bir açıklama yaptı.
 
HENÜZ FEDERASYON TARAFINDAN
BİR AÇIKLAMA YAPILMADI
Ispartaspor Kulübünden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi; “Bazı haber sitelerinde dolaşan Covid sebebiyle ertelenen maçlar oynanmayacak 14 den fazla vaka olan takımlar hükmen mağlup sayılacak kararı henüz Federasyon tarafından açıklanmamış ve resmilik kazanmamıştır.
BU KARAR BİZİ ETKİLEMEZ…
Ayrıca bundan sonraki durumlarda geçerli olması beklenen bu karar bizi etkilememektedir. Çünkü bizim maçımız bu kararlar alınmadan önce ertelenmiştir. Tekrar ediyoruz 1-2 haber sitesinde bu söylentiler vardır ama Federasyon tarafından açıklanan resmi bir karar henüz yoktur. Erteleme yazımız ektedir...” denildi.
 
İŞTE O ERTELEME YAZISI
 
 Haberi Yazdır
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.