ISPARTASPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

GÜNDEM 03.09.2020 - 16:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1557+ kez okundu.
 

ISPARTASPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

ISPARTASPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR
TFF 3’ncü ligde mücadele edecek olan Ispartaspor, 7 Eylül Pazartesi günü saat 19:00’da kendi sahasında Nazillispor ile hazırlı maçı yapacak. 3’ncü lig takımları için 2020-2021 sezonu 19-20 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor. Bu yıl şehri profesyonel anlamda 3’ncü ligde temsil edecek olan Ispartaspor sezon öncesi birkaç hazırlık maçı yapacak. Temsilcimiz ilk maçını, 7 Eylül Pazartesi günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda Nazillispor ile oynayacak. Müsabaka da her iki takımda eksikliklerini tespit edip, o yönde çalışmalar yürütecek.  Ispartaspor’un ilk resmi müsabakası ise 20 Eylül Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda Karşıyakaspor ile olacak.
ISPARTASPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

TFF 3’ncü ligde mücadele edecek olan Ispartaspor, 7 Eylül Pazartesi günü saat 19:00’da kendi sahasında Nazillispor ile hazırlı maçı yapacak.

3’ncü lig takımları için 2020-2021 sezonu 19-20 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor. Bu yıl şehri profesyonel anlamda 3’ncü ligde temsil edecek olan Ispartaspor sezon öncesi birkaç hazırlık maçı yapacak. Temsilcimiz ilk maçını, 7 Eylül Pazartesi günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda Nazillispor ile oynayacak. Müsabaka da her iki takımda eksikliklerini tespit edip, o yönde çalışmalar yürütecek.  Ispartaspor’un ilk resmi müsabakası ise 20 Eylül Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda Karşıyakaspor ile olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.