Ispartaspor’dan TFF’ye İtiraz

GÜNDEM 23.08.2020 - 13:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2759+ kez okundu.
 

Ispartaspor’dan TFF’ye İtiraz

Ispartaspor’dan TFF’ye İtiraz
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, 3. Ligin 19 Eylül’de başlayacağını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu’na liglerin bir ay sonra başlaması için itirazda bulunduklarını söyledi.   YAZGAN; “LİGLERİN AÇILMASI TARİHİ ÇOK ERKEN” Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, dün düzenlediği basın toplantısında konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl ligler uzun süre oynanamadı ve kulüpler de adeta ne yapacaklarını bilemez halde sessizliğe büründüler. Biz de liglerin Ekim ayı içinde başlayacağını düşünüyorduk ve hatta federasyondan da bu yönde bilgiler alıyorduk. “ISPARTASPOR OLARAK FEDERASYONA İTİRAZIMIZI YAPTIK” Ancak, Türkiye Futbol Federasyonunun geçtiğimiz gün 3. Liglerin 19 Eylül’de başlayacağını açıklaması kulüpleri harekete geçirdi. Fakat, tabiki bu süre çok az bir süre. Hiçbir kulüp bu 19 Eylül tarihine kadar lige hazır hale gelmesi mümkün değildir. Onun için biz Ispartaspor Kulübü olarak Federasyonu liglerin ötelenmesi için itiraz başvurusunda bulunduk. “3. LİGDEKİ 71 TAKIMIN 35’İ HENÜZ HOCASINI BELİRLEMEDİ” Çünkü, 3. Ligde 71 takım var. Bu 71 takımın hali hazırda Teknik Direktörü belli olan takım sayısı 35 dolayında. Yani, daha 35 takım Teknik Direktörünü belirlemiş değildir. “LİGLERİN ERTELENME OLASIĞILIĞI ÇOK YÜKSEK” Türkiye Futbol Federasyonu 15 gün veya bir ay liglerin başlama tarihini erteleyecektir. Benim tahminim budur” dedi.
Ispartaspor’dan TFF’ye İtiraz

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, 3. Ligin 19 Eylül’de başlayacağını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu’na liglerin bir ay sonra başlaması için itirazda bulunduklarını söyledi.
 
YAZGAN; “LİGLERİN
AÇILMASI TARİHİ ÇOK ERKEN”
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, dün düzenlediği basın toplantısında konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl ligler uzun süre oynanamadı ve kulüpler de adeta ne yapacaklarını bilemez halde sessizliğe büründüler. Biz de liglerin Ekim ayı içinde başlayacağını düşünüyorduk ve hatta federasyondan da bu yönde bilgiler alıyorduk.
“ISPARTASPOR OLARAK
FEDERASYONA İTİRAZIMIZI YAPTIK”
Ancak, Türkiye Futbol Federasyonunun geçtiğimiz gün 3. Liglerin 19 Eylül’de başlayacağını açıklaması kulüpleri harekete geçirdi. Fakat, tabiki bu süre çok az bir süre. Hiçbir kulüp bu 19 Eylül tarihine kadar lige hazır hale gelmesi mümkün değildir. Onun için biz Ispartaspor Kulübü olarak Federasyonu liglerin ötelenmesi için itiraz başvurusunda bulunduk.
“3. LİGDEKİ 71 TAKIMIN 35’İ
HENÜZ HOCASINI BELİRLEMEDİ”
Çünkü, 3. Ligde 71 takım var. Bu 71 takımın hali hazırda Teknik Direktörü belli olan takım sayısı 35 dolayında. Yani, daha 35 takım Teknik Direktörünü belirlemiş değildir.
“LİGLERİN ERTELENME
OLASIĞILIĞI ÇOK YÜKSEK”
Türkiye Futbol Federasyonu 15 gün veya bir ay liglerin başlama tarihini erteleyecektir. Benim tahminim budur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.