Ispartaspor’dan orta sahaya takviye

GÜNDEM 18.09.2020 - 17:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2339+ kez okundu.
 

Ispartaspor’dan orta sahaya takviye

Ispartaspor’dan orta sahaya takviye
Misli.com 3’ncü Lig 3’ncü Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, orta sahaya genç ve yetenekli bir isim daha kazandırdı. Yeşil pembeli ekip kadrosuna Hatayspor’dan Semih Üstün’ü kattı.   Ispartaspor yönetimi transfer çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Yeşil pembeli ekipte son olarak orta sahaya genç bir oyuncu kazandırıldı. 21 yaşındaki Semih Üstün önceki gün imzayı attı ve çalışmalara başladı. Yönetim Kurulu üyelerinden Emin Ursavaş tarafından imzası alınan yetenekli oyuncu Isparta’da ve Ispartaspor’da oynamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.  Yönetim Kurulu üyesi Ursavaş’ta genç oyuncuya başarılar diledi. SEMİH ÜSTÜN’ÜN KARNESİ 21 yaşındaki genç yetenek Hatayspor haricinde, Osmaniyespor Futbol Kulübü, Körfez Spor Kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor gibi takımlarda da top koşturdu.
Ispartaspor’dan orta sahaya takviye

Misli.com 3’ncü Lig 3’ncü Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, orta sahaya genç ve yetenekli bir isim daha kazandırdı. Yeşil pembeli ekip kadrosuna Hatayspor’dan Semih Üstün’ü kattı.

 

Ispartaspor yönetimi transfer çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Yeşil pembeli ekipte son olarak orta sahaya genç bir oyuncu kazandırıldı. 21 yaşındaki Semih Üstün önceki gün imzayı attı ve çalışmalara başladı. Yönetim Kurulu üyelerinden Emin Ursavaş tarafından imzası alınan yetenekli oyuncu Isparta’da ve Ispartaspor’da oynamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.  Yönetim Kurulu üyesi Ursavaş’ta genç oyuncuya başarılar diledi.

SEMİH ÜSTÜN’ÜN KARNESİ

21 yaşındaki genç yetenek Hatayspor haricinde, Osmaniyespor Futbol Kulübü, Körfez Spor Kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor gibi takımlarda da top koşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.