Ispartaspor’da Futbolculara süresiz izin verildi

GÜNDEM 24.03.2020 - 11:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1808+ kez okundu.
 

Ispartaspor’da Futbolculara süresiz izin verildi

Ispartaspor’da Futbolculara süresiz izin verildi
  Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmesi üzerine Ispartaspor’da futbolculara Federasyonun kararına göre süresiz izin verildi. Futbolcular Federasyonun yapacağı açıklamaya göre kulübe geri çağrılacak.   Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında önce seyircisiz oynatılan tüm futbol liglerinde geçtiğimiz gün de yaklaşık 1,5 ay yani Nisan sonuna kadar ara verildi. Bu karardan sonra geçtiğimiz hafta sonunda Manavgat Belediyespor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Ispartaspor’da çalışmalara ara verildi. Teknik Direktör Turgut Kul’un raporu doğrultusunda futbolculara süresiz izin verildi. Futbolculara, izin süresince evden çıkmamaları konusunda uyarıda bulunuldu. FEDERASYON’UN KARARLARI TAKİP EDİLECEK Bu konuda edinilen bilgilere göre Ispartaspor’da, Türkiye Futbol Federasyonunun takip edileceği ve Federasyonun alacağı veya Federasyondan gelecek kararlar takip edilerek futbolcuların geri çağrılacağı ve topbaşı yapılacağı öğrenildi. 
Ispartaspor’da Futbolculara süresiz izin verildi

 

Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmesi üzerine Ispartaspor’da futbolculara Federasyonun kararına göre süresiz izin verildi. Futbolcular Federasyonun yapacağı açıklamaya göre kulübe geri çağrılacak.

 

Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında önce seyircisiz oynatılan tüm futbol liglerinde geçtiğimiz gün de yaklaşık 1,5 ay yani Nisan sonuna kadar ara verildi. Bu karardan sonra geçtiğimiz hafta sonunda Manavgat Belediyespor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Ispartaspor’da çalışmalara ara verildi. Teknik Direktör Turgut Kul’un raporu doğrultusunda futbolculara süresiz izin verildi. Futbolculara, izin süresince evden çıkmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

FEDERASYON’UN KARARLARI

TAKİP EDİLECEK

Bu konuda edinilen bilgilere göre Ispartaspor’da, Türkiye Futbol Federasyonunun takip edileceği ve Federasyonun alacağı veya Federasyondan gelecek kararlar takip edilerek futbolcuların geri çağrılacağı ve topbaşı yapılacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.