Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan İlk Açıklama; Hak Yerini Buldu

GÜNDEM 30.07.2020 - 15:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1831+ kez okundu.
 

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan İlk Açıklama; Hak Yerini Buldu

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan İlk Açıklama; Hak Yerini Buldu
Ispartapor Başkanı Atakan Yazgan, takımın 3. Lige çıkmasıyla ilgili çok mücadele verdiklerini belirterek; “Bir ara verilen emeklerimiz boşa gidiyormuş gibi olsa da hak yerini buldu ve hakkımız olan 3. Lige çıktık” dedi.   BAŞKAN YAZGAN; “FEDERASYON İLK KARARINDA BİZİ MAĞDUR ETTİ ANCAK…” Ispartapor Başkanı Atakan Yazgan, takımın 3. Lige çıkarılmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Yazgan açıklamasında; “Liglerin ertelendiği ilk günlerde ilk üç puan aralığındaki 20 takımın 3. Lige çıkarılması ile ilgili öneri taslak çalışmasını TBMM Başkan Vekili. Sayın Süreyya Bilgiç vasıtası ile TFF'ye ve Gençlik ve Spor Bakanımıza ilettik. Fakat TFF ilk kararında 11 Takımı 3. Lige aldı ve takımımızı mağdur etmişti. “HAK YERİNİ BULDU VE 3. LİGE ÇIKTIK” Sonrasındaki girişimlerimiz sonucu, Özellikle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç'in yardımları ve mücadelesi ile yine TFF Başkan Vekili Sayın Ali Düşmez'in de katkıları ile Ispartaspor’umuz hak ettiği 3. Lige çıkmıştır. “KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Katkıları olan herkese teşekkürlerimizi sunar Tüm Ispartamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.  
Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan İlk Açıklama; Hak Yerini Buldu
Ispartapor Başkanı Atakan Yazgan, takımın 3. Lige çıkmasıyla ilgili çok mücadele verdiklerini belirterek; “Bir ara verilen emeklerimiz boşa gidiyormuş gibi olsa da hak yerini buldu ve hakkımız olan 3. Lige çıktık” dedi.
 
BAŞKAN YAZGAN; “FEDERASYON İLK KARARINDA BİZİ MAĞDUR ETTİ ANCAK…”
Ispartapor Başkanı Atakan Yazgan, takımın 3. Lige çıkarılmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Yazgan açıklamasında; “Liglerin ertelendiği ilk günlerde ilk üç puan aralığındaki 20 takımın 3. Lige çıkarılması ile ilgili öneri taslak çalışmasını TBMM Başkan Vekili. Sayın Süreyya Bilgiç vasıtası ile TFF'ye ve Gençlik ve Spor Bakanımıza ilettik. Fakat TFF ilk kararında 11 Takımı 3. Lige aldı ve takımımızı mağdur etmişti.
“HAK YERİNİ BULDU
VE 3. LİGE ÇIKTIK”
Sonrasındaki girişimlerimiz sonucu, Özellikle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç'in yardımları ve mücadelesi ile yine TFF Başkan Vekili Sayın Ali Düşmez'in de katkıları ile Ispartaspor’umuz hak ettiği 3. Lige çıkmıştır.
“KATKI SUNAN HERKESE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Katkıları olan herkese teşekkürlerimizi sunar Tüm Ispartamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.