ISPARTASPOR: 2 ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ: 2

GÜNDEM 25.03.2021 - 23:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2228+ kez okundu.
 

ISPARTASPOR: 2 ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ: 2

ISPARTASPOR: 2 ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ: 2
Ispartaspor, son haftalarda kan kaybetmeye devam ediyor. Yeşil-pembeli ekip bugün kendi sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. 3 penaltı atışının kullanıldığı karşılaşmada Yeşil-pembeli ekip, sahadan 2-2’lik sonuçla bir puana razı oldu. Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Lig 3’üncü Grupta ilimizi temsil eden Ispartaspor, son haftalarda puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Teknik Direktör Hakan Şimşek yönetiminde çıktığı iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Ispartaspor, bu hafta kendi sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübünü konuk etti. Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Rize Bölgesinden Sinan Dereci yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Ispartaspor oldu. Yeşil-pembeli ekip, 35’inci dakikada kazandığı penaltıyı Serdar Ümit Deniz ile gole çevirerek karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında maçın hakemi bu kez Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü lehine bir penaltı verdi. Topun başına geçen Muhammed Sak takımı adına eşitliği sağladı: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda iki takım da karşılıklı ataklar geliştirdi. 77’inci dakikada Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü Ahmet Can Arık’ın attığı golle 2-1 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra maçın hakemi Ispartaspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar Ümit Deniz kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Ve skoru 2-2’ye taşıdı. 90 dakika sonunda karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Ispartaspor kendi sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile 2-2 berabere ayrılarak, 1 puanın sahibi oldu.
ISPARTASPOR: 2 ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ: 2

Ispartaspor, son haftalarda kan kaybetmeye devam ediyor. Yeşil-pembeli ekip bugün kendi sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. 3 penaltı atışının kullanıldığı karşılaşmada Yeşil-pembeli ekip, sahadan 2-2’lik sonuçla bir puana razı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Lig 3’üncü Grupta ilimizi temsil eden Ispartaspor, son haftalarda puan kaybı yaşamaya devam ediyor.

Teknik Direktör Hakan Şimşek yönetiminde çıktığı iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Ispartaspor, bu hafta kendi sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübünü konuk etti.

Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Rize Bölgesinden Sinan Dereci yönetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Ispartaspor oldu. Yeşil-pembeli ekip, 35’inci dakikada kazandığı penaltıyı Serdar Ümit Deniz ile gole çevirerek karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İlk yarının uzatma dakikalarında maçın hakemi bu kez Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü lehine bir penaltı verdi. Topun başına geçen Muhammed Sak takımı adına eşitliği sağladı: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da karşılıklı ataklar geliştirdi. 77’inci dakikada Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü Ahmet Can Arık’ın attığı golle 2-1 öne geçti.

Bu golden 10 dakika sonra maçın hakemi Ispartaspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar Ümit Deniz kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Ve skoru 2-2’ye taşıdı.

90 dakika sonunda karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Ispartaspor kendi sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile 2-2 berabere ayrılarak, 1 puanın sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.