Ispartalının Huzuru, Jandarma’nın Gururu

ASAYİŞ 29.05.2019 - 10:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3276+ kez okundu.
 

Ispartalının Huzuru, Jandarma’nın Gururu

Ispartalının Huzuru, Jandarma’nın Gururu
Emniyet ve Asayiş ile Kamu Düzeninin Korunmasını sağlayan Jandarma ekipleri, Isparta’nın en ücra köşesine kadar güvenliği sağlıyor, huzurumuza huzur katıyor. Ispartalılar, İl Jandarma Komutanlığına bağlı bütün ekiplere teşekkürlerini ileterek, “Bizim Huzurumuz, Sizin Gururunuzdur” diyorlar… Gücünü kanunlardan ve halktan alan Jandarma ekipleri, 7’den 70’e büyük Türk Milletinin huzur teminatı konumundadır. Isparta’nın yaşabilir iller arasında birinci olmasına büyük katkı sağlayan Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenliği en üst seviyede sağlayarak olumsuzlukların tamamen önüne geçmeyi hedefliyor. İl Jandarma Komutanlığına bağlı bütün ekipler, Polislerimizle birlikte el ele kol kola vererek Huzur ve Güven Şehri Isparta’nın teminatı oldular. Isparta’nın toplam da 8 bin 913 km2 olan yüz ölçümünün büyük bir çoğunlunda söz sahibi olan Jandarma, özverili çalışmalarıyla halkın takdirini topluyor. Başta, Güvenlik, Trafik, Terör, Asayiş ve diğer kamusal olaylarda yaşanabilecek tüm olumsuzluklara meydan vermeden çalışan Jandarma Kuvvetleri, devletin sıcak ve gülen yüzü olmaya devam ediyor. Özellikle, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile bütün muhtarlar, Isparta İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan’a ve askerlerine, minnettarlıklarını  her fırsatta dile getiriyorlar. SOSYAL SORUMLULUKTA GÖZ DOLDURUYORLAR Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Sadece emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlamakla yetinmeyen ekipler, sosyal sorumluluk projelerinde de farkındalıklarını ortaya koyuyorlar. Bilinçli nesil yetiştirilmesi için çeşitli eğitim faaliyetlerinde bulunan Jandarma, okullar başta olmak üzere halkın bulunduğu her yerde etkinlikler düzenliyor. Isparta Jandarması, rutin görevlerinin yanı sıra halktan takdir toplayan birçok çalışmaya da imza atıyor. Bunlardan bazıları, “Davraz Kayak Merkezi’nde tatilcilerin güven içerisinde vakit geçirmeleri. Eğirdir Göl’ündeki kaçak avlanmanın önüne geçilmesi. Hırsızlık olaylarının önlenmesi. Her türlü olayın faillerin en kısa sürede tespit edilmesi. Uyuşturucu ve terörle mücadele de taviz verilmeden çalışılması.  Başta AFAD olmak üzere bütün kurumlarla iş birliği içerisinde mağduriyet yaşayan vatandaşların imdadına koşulması”
Ispartalının Huzuru, Jandarma’nın Gururu

Emniyet ve Asayiş ile Kamu Düzeninin Korunmasını sağlayan Jandarma ekipleri, Isparta’nın en ücra köşesine kadar güvenliği sağlıyor, huzurumuza huzur katıyor. Ispartalılar, İl Jandarma Komutanlığına bağlı bütün ekiplere teşekkürlerini ileterek, “Bizim Huzurumuz, Sizin Gururunuzdur” diyorlar…

Gücünü kanunlardan ve halktan alan Jandarma ekipleri, 7’den 70’e büyük Türk Milletinin huzur teminatı konumundadır. Isparta’nın yaşabilir iller arasında birinci olmasına büyük katkı sağlayan Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenliği en üst seviyede sağlayarak olumsuzlukların tamamen önüne geçmeyi hedefliyor. İl Jandarma Komutanlığına bağlı bütün ekipler, Polislerimizle birlikte el ele kol kola vererek Huzur ve Güven Şehri Isparta’nın teminatı oldular. Isparta’nın toplam da 8 bin 913 km2 olan yüz ölçümünün büyük bir çoğunlunda söz sahibi olan Jandarma, özverili çalışmalarıyla halkın takdirini topluyor. Başta, Güvenlik, Trafik, Terör, Asayiş ve diğer kamusal olaylarda yaşanabilecek tüm olumsuzluklara meydan vermeden çalışan Jandarma Kuvvetleri, devletin sıcak ve gülen yüzü olmaya devam ediyor. Özellikle, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile bütün muhtarlar, Isparta İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan’a ve askerlerine, minnettarlıklarını  her fırsatta dile getiriyorlar.

SOSYAL SORUMLULUKTA GÖZ DOLDURUYORLAR

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Sadece emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlamakla yetinmeyen ekipler, sosyal sorumluluk projelerinde de farkındalıklarını ortaya koyuyorlar. Bilinçli nesil yetiştirilmesi için çeşitli eğitim faaliyetlerinde bulunan Jandarma, okullar başta olmak üzere halkın bulunduğu her yerde etkinlikler düzenliyor. Isparta Jandarması, rutin görevlerinin yanı sıra halktan takdir toplayan birçok çalışmaya da imza atıyor. Bunlardan bazıları, “Davraz Kayak Merkezi’nde tatilcilerin güven içerisinde vakit geçirmeleri. Eğirdir Göl’ündeki kaçak avlanmanın önüne geçilmesi. Hırsızlık olaylarının önlenmesi. Her türlü olayın faillerin en kısa sürede tespit edilmesi. Uyuşturucu ve terörle mücadele de taviz verilmeden çalışılması.  Başta AFAD olmak üzere bütün kurumlarla iş birliği içerisinde mağduriyet yaşayan vatandaşların imdadına koşulması”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.