ISPARTALILAR DİKKAT BU TUZAĞA DÜŞMEYİN

GÜNDEM 05.04.2020 - 15:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1522+ kez okundu.
 

ISPARTALILAR DİKKAT BU TUZAĞA DÜŞMEYİN

ISPARTALILAR DİKKAT BU TUZAĞA DÜŞMEYİN
Isparta'da evlerin posta kutularına ve kapı önlerine bırakılan "Biz Bize Yeteriz Ispartam" sloganının yer aldığı ve İBAN numarası verildiği kağıtlarda Isparta Belediyesi logosunun yer alması üzerine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'den uyarı geldi. Başkan Başdeğirmen, dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası dışında herhangi bir kurumun Isparta'da bağış toplaması söz konusu değil. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; "Malesef bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız. Durumu emniyet yetkilerimize ilettik. Vatandaşlarımızdan ricamız resmi hesaplar dışında hiç bir şekilde yardım ve bağış yapmasınlar. Kaldı ki Isparta Belediyemizin ne böyle bir kamyası vardır, ne de vatandaşlarımızdan bir yardım talebi. Tek kampanya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasıdır. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız resmi hesaplara bağışta bulunabilirler" ifadelerini kullandı.
ISPARTALILAR DİKKAT BU TUZAĞA DÜŞMEYİN

Isparta'da evlerin posta kutularına ve kapı önlerine bırakılan "Biz Bize Yeteriz Ispartam" sloganının yer aldığı ve İBAN numarası verildiği kağıtlarda Isparta Belediyesi logosunun yer alması üzerine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'den uyarı geldi.

Başkan Başdeğirmen, dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası dışında herhangi bir kurumun Isparta'da bağış toplaması söz konusu değil. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; "Malesef bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız. Durumu emniyet yetkilerimize ilettik. Vatandaşlarımızdan ricamız resmi hesaplar dışında hiç bir şekilde yardım ve bağış yapmasınlar. Kaldı ki Isparta Belediyemizin ne böyle bir kamyası vardır, ne de vatandaşlarımızdan bir yardım talebi. Tek kampanya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasıdır. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız resmi hesaplara bağışta bulunabilirler" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.