ISPARTALI UZMAN ÇAVUŞ KAZADA ÖLDÜ

GÜNDEM 12.08.2020 - 13:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2831+ kez okundu.
 

ISPARTALI UZMAN ÇAVUŞ KAZADA ÖLDÜ

ISPARTALI UZMAN ÇAVUŞ KAZADA ÖLDÜ
Isparta'nın Yalvaç İlçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kenan Gök, geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi. Edirne'nin İpsala ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada Uzman Çavuş Kenan Gök hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. Kaza, gece yarısı sıralarında Bayrambey Mahallesi Enez Caddesi'nde meydana geldi. Enez Caddesi'nden, 2 No'lu Yılanlık Sokak yönüne dönüş yapan A.E. yönetimindeki 22 PG 996 plakalı otomobil, karşı yönden gelen B.A. yönetimindeki 35 ANC 607 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, sürücüler A.E. ve B.A. ile motosikletin arkasında oturan Uzman Çavuş Kenan Gök ve otomobildeki S.E. yaralandı.İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla İpsala Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kenan Gök, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan motosiklet sürücüsü B.A., Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. A.E. ve S.E. ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.Isparta'nın Yalvaç ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kenan Gök'ün, İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yaptığı belirtildi.Otomobil sürücüsü A.E., polis tarafından gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.  
ISPARTALI UZMAN ÇAVUŞ KAZADA ÖLDÜ

Isparta'nın Yalvaç İlçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kenan Gök, geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

Edirne'nin İpsala ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada Uzman Çavuş Kenan Gök hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaza, gece yarısı sıralarında Bayrambey Mahallesi Enez Caddesi'nde meydana geldi. Enez Caddesi'nden, 2 No'lu Yılanlık Sokak yönüne dönüş yapan A.E. yönetimindeki 22 PG 996 plakalı otomobil, karşı yönden gelen B.A. yönetimindeki 35 ANC 607 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, sürücüler A.E. ve B.A. ile motosikletin arkasında oturan Uzman Çavuş Kenan Gök ve otomobildeki S.E. yaralandı.İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla İpsala Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kenan Gök, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan motosiklet sürücüsü B.A., Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. A.E. ve S.E. ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.Isparta'nın Yalvaç ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kenan Gök'ün, İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yaptığı belirtildi.Otomobil sürücüsü A.E., polis tarafından gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.