Isparta32spor’dan; radikal kararlar…

SPOR 29.06.2019 - 12:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2935+ kez okundu.
 

Isparta32spor’dan; radikal kararlar…

Isparta32spor’dan; radikal kararlar…
Isparta32spor Kulübü yönetim kurulu, Başkan Atakan Yazgan başkanlığında toplandı. Toplantıda, transferlerden kulübe sağlanacak gelir konularına kadar birçok konu görüşülerek karara bağlandı.    Isparta32spor Kulübü Başkanı ve İşadamı Atakan Yazgan, dün İstanbul’dan Isparta’ya gelerek yönetimi topladı. HEDEF; MUTLAK ŞAMPİYONLUK… Ispartaspor eski tesisleri olan ve şuanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Misafirhanesi olarak kullanılan tesislerde saat 20.00’de başlayan toplantıya, Başkan Atakan Yazgan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıda, şuana kadar 14 futbolcu ile anlaşmaya varıldığı, kulübe gelir sağlamak için Başkan Atakan Yazgan tarafından yaptırılarak Isparta’ya getirilen 500 adet flama, 500 adet rozet ve 500 adet de araç bayrağı yöneticilere satmaları için dağıtıldı. Başkan Atakan Yazgan, sezona çok güçlü bir şekilde girmek için güzel bir kadro oluşturduklarını ve hedeflerinin sezon sonunda mutlak şampiyonluk olduğunu söyledi.  
Isparta32spor’dan; radikal kararlar…

Isparta32spor Kulübü yönetim kurulu, Başkan Atakan Yazgan başkanlığında toplandı. Toplantıda, transferlerden kulübe sağlanacak gelir konularına kadar birçok konu görüşülerek karara bağlandı. 
 
Isparta32spor Kulübü Başkanı ve İşadamı Atakan Yazgan, dün İstanbul’dan Isparta’ya gelerek yönetimi topladı.
HEDEF; MUTLAK ŞAMPİYONLUK…
Ispartaspor eski tesisleri olan ve şuanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Misafirhanesi olarak kullanılan tesislerde saat 20.00’de başlayan toplantıya, Başkan Atakan Yazgan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve diğer yetkililer katıldı.
Toplantıda, şuana kadar 14 futbolcu ile anlaşmaya varıldığı, kulübe gelir sağlamak için Başkan Atakan Yazgan tarafından yaptırılarak Isparta’ya getirilen 500 adet flama, 500 adet rozet ve 500 adet de araç bayrağı yöneticilere satmaları için dağıtıldı.
Başkan Atakan Yazgan, sezona çok güçlü bir şekilde girmek için güzel bir kadro oluşturduklarını ve hedeflerinin sezon sonunda mutlak şampiyonluk olduğunu söyledi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.