ISPARTA32 SPOR'DA ÖNEMLİ TRANSFERLER

SPOR 08.06.2019 - 17:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2063+ kez okundu.
 

ISPARTA32 SPOR'DA ÖNEMLİ TRANSFERLER

ISPARTA32 SPOR'DA ÖNEMLİ TRANSFERLER
MUSTAFA KURCAN İLE ANLAŞILDI Geçtiğimiz sezonlarda Isparta Davrazspor’un formasını giyen defansın önemli futbolcularından Mustafa Kurcan, Isparta32spor ile anlaşmaya vardı.  Bu konuda Isparta32Spor Kulübünden yapılan açıklamada; Mustafa Kurcan ile prensipte anlaşıldığı bildirildi. Bilindiği gibi, Isparta Davrazspor'un eski stoperi Mustafa Kurcan iki sezon önce Yeşil – Pembeli ekibe gelmiş ve forma giymişti. Kurcan artık yuvaya dönüyor. Bu sezon İçelspor ve Salihli Belediyespor formaları giyen dev stoper resmi anlaşmanın ardından sözleşme imzalayacak. Mücadelesiyle ve hırsıyla göz dolduran Kurcan, hava topların da bir hayli etkili bir isim olarak dikkat çekiyor. TİMURCAN GÖK ISPARTA 32 SPOR'DA ! Osmaniye spor da futbola başlayan ve Osmanlı spor alt yapısında da oynayan 20 yaşında ki orta saha geçen sezon Söke spor da 22 maçta forma giydi. 15 kez ilk 11 de başladı ve 7 kez de sonradan oyuna girdi. Toplamda 1.185 dakika süre aldı, 3 kez sarı kart ve 1 kezde kırmızı kart gördü. 10 numara pozisyonunda oynayan genç yetenek Isparta 32 spor'a hayırlı olsun.
ISPARTA32 SPOR'DA ÖNEMLİ TRANSFERLER

MUSTAFA KURCAN İLE ANLAŞILDI

Geçtiğimiz sezonlarda Isparta Davrazspor’un formasını giyen defansın önemli futbolcularından Mustafa Kurcan, Isparta32spor ile anlaşmaya vardı.

 Bu konuda Isparta32Spor Kulübünden yapılan açıklamada; Mustafa Kurcan ile prensipte anlaşıldığı bildirildi. Bilindiği gibi, Isparta Davrazspor'un eski stoperi Mustafa Kurcan iki sezon önce Yeşil – Pembeli ekibe gelmiş ve forma giymişti. Kurcan artık yuvaya dönüyor. Bu sezon İçelspor ve Salihli Belediyespor formaları giyen dev stoper resmi anlaşmanın ardından sözleşme imzalayacak. Mücadelesiyle ve hırsıyla göz dolduran Kurcan, hava topların da bir hayli etkili bir isim olarak dikkat çekiyor.

TİMURCAN GÖK ISPARTA 32 SPOR'DA !

Osmaniye spor da futbola başlayan ve Osmanlı spor alt yapısında da oynayan 20 yaşında ki orta saha geçen sezon Söke spor da 22 maçta forma giydi. 15 kez ilk 11 de başladı ve 7 kez de sonradan oyuna girdi. Toplamda 1.185 dakika süre aldı, 3 kez sarı kart ve 1 kezde kırmızı kart gördü. 10 numara pozisyonunda oynayan genç yetenek Isparta 32 spor'a hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.