Isparta yeşile doyuyor, yeni mesirelik alanına kavuşuyor

GÜNDEM 12.06.2020 - 23:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1972+ kez okundu.
 

Isparta yeşile doyuyor, yeni mesirelik alanına kavuşuyor

Isparta yeşile doyuyor, yeni mesirelik alanına kavuşuyor
  Yıllardır unutulan ve Isparta’nın en eski mesirelik alanlarından birisi olan Dere Mahallesindeki Andık Deresi bölgesi yeniden düzenleniyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Dere Mahallesi köprüsünden başlayarak Andık Deresi, şelale ve üst kısmında bulunan yeşil alanın yeni mesirelik alan olacağını söyledi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Andık Deresi, şelale bölümündeki havuzların temizliği ile başlanan mesirelik alan çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Dere Mahallesinde bulunan ve Andık Deresi, Zambaklı olarak da bilinen alandaki havuzların temizlendiğini söyledi. Andık Deresi ve çevresinin modern bir görünüme kavuşturulacağını, yeniden düzenleneceğini kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şelaleden akan suların, havuzda oluşan çamurlardan dolayı biriktiğini ve bataklık haline gelmiş olduğunu dile getirdi. Devlet Su İşleri ile birlikte alanda incelemelerde bulunduklarını ve ortak bir çalışmayla alandaki havuzların temizlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğümüz makineyi, bizlerde kamyonları verdik ve havuzları tamamen tertemiz ettik. Bu bölgeyi yeni bir mesirelik, park alanı haline getiriyoruz ve şehrimizde en güzel vakit geçirilebilecek yerlerinden birisi olacak. Ayrıca Dere Mahallesi un fabrikasının önünde bir köprümüz var. Köprümüzde çatlaklar oluşmuş, bu köprümüzü de yeniden yapıyoruz. Dere Mahallesi köprümüzden Andık Deresine ve üzerindeki noktaya da güzel bir alan oluşturuyoruz” dedi. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü de alanda geniş kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çevre temizliği gerçekleştirilirken, İtfaiye Müdürlüğü havuzları basınçlı su ile yıkadı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çevrede bulunan otların temizliğini yaptı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla mahallelerine yeniden can geldiğini ifade eden Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken de, “Yıllardır unutulan Dere Mahallesine can geldi. Bezirgan, şelale yıllardır unutulmuştu. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen mesirelik alanımızla ilgili seçimlerden önce söz vermişti. Çalışmalar başladı, başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.
Isparta yeşile doyuyor, yeni mesirelik alanına kavuşuyor

 

Yıllardır unutulan ve Isparta’nın en eski mesirelik alanlarından birisi olan Dere Mahallesindeki Andık Deresi bölgesi yeniden düzenleniyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Dere Mahallesi köprüsünden başlayarak Andık Deresi, şelale ve üst kısmında bulunan yeşil alanın yeni mesirelik alan olacağını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Andık Deresi, şelale bölümündeki havuzların temizliği ile başlanan mesirelik alan çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Dere Mahallesinde bulunan ve Andık Deresi, Zambaklı olarak da bilinen alandaki havuzların temizlendiğini söyledi. Andık Deresi ve çevresinin modern bir görünüme kavuşturulacağını, yeniden düzenleneceğini kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şelaleden akan suların, havuzda oluşan çamurlardan dolayı biriktiğini ve bataklık haline gelmiş olduğunu dile getirdi.

Devlet Su İşleri ile birlikte alanda incelemelerde bulunduklarını ve ortak bir çalışmayla alandaki havuzların temizlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğümüz makineyi, bizlerde kamyonları verdik ve havuzları tamamen tertemiz ettik. Bu bölgeyi yeni bir mesirelik, park alanı haline getiriyoruz ve şehrimizde en güzel vakit geçirilebilecek yerlerinden birisi olacak. Ayrıca Dere Mahallesi un fabrikasının önünde bir köprümüz var. Köprümüzde çatlaklar oluşmuş, bu köprümüzü de yeniden yapıyoruz. Dere Mahallesi köprümüzden Andık Deresine ve üzerindeki noktaya da güzel bir alan oluşturuyoruz” dedi.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü de alanda geniş kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çevre temizliği gerçekleştirilirken, İtfaiye Müdürlüğü havuzları basınçlı su ile yıkadı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çevrede bulunan otların temizliğini yaptı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla mahallelerine yeniden can geldiğini ifade eden Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken de, “Yıllardır unutulan Dere Mahallesine can geldi. Bezirgan, şelale yıllardır unutulmuştu. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen mesirelik alanımızla ilgili seçimlerden önce söz vermişti. Çalışmalar başladı, başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.