ISPARTA'YA YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI YAPILACAK

GÜNDEM 09.12.2019 - 10:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1638+ kez okundu.
 

ISPARTA'YA YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI YAPILACAK

ISPARTA'YA YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI YAPILACAK
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mevcut binanın 40 yıl öncesi imkanlara göre yapıldığını belirterek; “Gelecek 100 yılda hizmet verece modern bir Belediye Binası yapacağız” dedi. Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantıları önceki gün yapılan son toplantı ile tamamlandı. Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN MÜJDE GELDİ Toplantıda, gerek toplantıya izlemeye gelen öğrencilere yer bulunmakta zorluk yaşanması gerek basın mensuplarının bulunduğu yerin yetersiz hale gelmesi üzerine Başkan Başdeğirmen; “Evet, Belediye Meclis Toplantımızın yetersiz hale geldiğini görüyorum. Bu sadece burada olmuyor. Binadaki hizmet noktalarımızda da aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Artık, Isparta’ya yeni bir Belediye Hizmet Binası gerekiyor. Bu bina 40 yıl önceki şartlara ve imkanlara göre yapılmış. Biz, önümüzdeki 100 yıla hitap edecek yepyeni ve modern bir hizmet binası yapacağız” dedi. MECLİS ÜYELERİ SEVİNÇLE KARŞILADI Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in bu açıklaması Meclis üyeleri tarafından sevinçle ve takdirle karşılandı. 
ISPARTA'YA YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI YAPILACAK

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mevcut binanın 40 yıl öncesi imkanlara göre yapıldığını belirterek; “Gelecek 100 yılda hizmet verece modern bir Belediye Binası yapacağız” dedi. Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantıları önceki gün yapılan son toplantı ile tamamlandı. Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN MÜJDE GELDİ

Toplantıda, gerek toplantıya izlemeye gelen öğrencilere yer bulunmakta zorluk yaşanması gerek basın mensuplarının bulunduğu yerin yetersiz hale gelmesi üzerine Başkan Başdeğirmen; “Evet, Belediye Meclis Toplantımızın yetersiz hale geldiğini görüyorum. Bu sadece burada olmuyor. Binadaki hizmet noktalarımızda da aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Artık, Isparta’ya yeni bir Belediye Hizmet Binası gerekiyor. Bu bina 40 yıl önceki şartlara ve imkanlara göre yapılmış. Biz, önümüzdeki 100 yıla hitap edecek yepyeni ve modern bir hizmet binası yapacağız” dedi.

MECLİS ÜYELERİ SEVİNÇLE KARŞILADI

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in bu açıklaması Meclis üyeleri tarafından sevinçle ve takdirle karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.