ISPARTA'YA KİMSE GELMESİN, KİMSE DE İL DIŞINA ÇIKMASIN

02.04.2020 - 17:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1698+ kez okundu.
 

ISPARTA'YA KİMSE GELMESİN, KİMSE DE İL DIŞINA ÇIKMASIN

ISPARTA'YA KİMSE GELMESİN, KİMSE DE İL DIŞINA ÇIKMASIN
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, ‘İlimizde covit-19 testi pozitif çıkan kişi sayısı 268’dir. İller sıralamasında 6. sıradayız. Nüfusa göre vaka sayısı açısından ise maalesef 1. sıradayız. Ayrıca ilimizde bu salgından dolayı vefat eden kişi sayısı 2’dir’ açıklamasında bulundu. Vali Seymenoğlu bu açıklamanın ardından tüm Ispartalılara çağrıda bulundu. Vali Seymenoğlu; ‘Bu sebeple gerek başka yerleşim yerlerinden ilimize gelmeyi düşünenler, gerekse kendi il sınırlarımız içerisindeki insanlarımızın iller, ilçeler, kasabalar ve köyler arasındaki hareketliliğini kesinlikle durdurmaları ve sınırlamaları hem kendi sağlıkları için hem de toplum sağlığı için bu günlerde çok daha önem arz etmektedir. Bu günlerde biz hiç ama hiç kimseyi güller ve göller diyarı güzel ilimize maalesef davet edemiyoruz. İlimizde yaşayanları ise bulundukları yerleşim yerlerinden ayrılmamaya, evde kalmaya ve alınan tedbirlere daha sıkı uymaya davet ediyoruz’ dedi. 
ISPARTA'YA KİMSE GELMESİN, KİMSE DE İL DIŞINA ÇIKMASIN

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, ‘İlimizde covit-19 testi pozitif çıkan kişi sayısı 268’dir. İller sıralamasında 6. sıradayız. Nüfusa göre vaka sayısı açısından ise maalesef 1. sıradayız. Ayrıca ilimizde bu salgından dolayı vefat eden kişi sayısı 2’dir’ açıklamasında bulundu.

Vali Seymenoğlu bu açıklamanın ardından tüm Ispartalılara çağrıda bulundu.

Vali Seymenoğlu; ‘Bu sebeple gerek başka yerleşim yerlerinden ilimize gelmeyi düşünenler, gerekse kendi il sınırlarımız içerisindeki insanlarımızın iller, ilçeler, kasabalar ve köyler arasındaki hareketliliğini kesinlikle durdurmaları ve sınırlamaları hem kendi sağlıkları için hem de toplum sağlığı için bu günlerde çok daha önem arz etmektedir. Bu günlerde biz hiç ama hiç kimseyi güller ve göller diyarı güzel ilimize maalesef davet edemiyoruz. İlimizde yaşayanları ise bulundukları yerleşim yerlerinden ayrılmamaya, evde kalmaya ve alınan tedbirlere daha sıkı uymaya davet ediyoruz’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.