ISPARTA'YA HAYIRLI OLSUN

GÜNDEM 29.07.2020 - 17:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2232+ kez okundu.
 

ISPARTA'YA HAYIRLI OLSUN

ISPARTA'YA HAYIRLI OLSUN
VE ISPARTASPOR 3. LİG'DE ISPARTA'YA HAYIRLI OLSUN   Türkiye Futbol Federasyonunun koranavirüs nedeni ile BAL Ligleri aldı karar en çok da Ispartaspor'u olumsuz etkilemişti. TFF bu karardan döndü. Kararı Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan "Ispartaspor 3. Lig'de sözleri ile açıkladı. Başkan Yazgan'ın açıklamasına göre Ispartaspor önümüzdeki yıl 3. Lig'de mücadele edecek.
ISPARTA'YA HAYIRLI OLSUN

VE ISPARTASPOR 3. LİG'DE

ISPARTA'YA HAYIRLI OLSUN

 

Türkiye Futbol Federasyonunun koranavirüs nedeni ile BAL Ligleri aldı karar en çok da Ispartaspor'u olumsuz etkilemişti. TFF bu karardan döndü. Kararı Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan "Ispartaspor 3. Lig'de sözleri ile açıkladı. Başkan Yazgan'ın açıklamasına göre Ispartaspor önümüzdeki yıl 3. Lig'de mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.